BIVŠI GOLMAN SRBIJE SVE BOLJE: Đukanović posle srčanog udara ručao sa suprugom, lekari najavljuju oporavak
Foto: slavisadjukanovic.com

dobre vesti

BIVŠI GOLMAN SRBIJE SVE BOLJE: Đukanović posle srčanog udara ručao sa suprugom, lekari najavljuju oporavak

Ostali sportovi -

Srpski rukometni golman Slaviša Đukanović probuđen je iz kome nakon što je doživeo srčani udar na treningu, a lekare je ohrabrilo njegovo zdravstveno stanje.

Aiksa, na čijem treningu mu je u utorak pozlilo pa je hitno prebačen u bolnicu.

Dva dana kasnije stižu ohrabrujuće vesti. Bivšeg čuvara mreže Starog Grada, Šamota, Proletera i Priboja, posetila je supruga, kao i bliža familija. On je čak ručao sa suprugom Jelenom, a lekari ističu da ih ohrabruje njegov oporavak.

Slaviša Đukanović je rođen 3. maja 1979. godine u Beogradu. Slaviša je proveo detinjstvo u Bariču u okruženju roditelja, kuvara i njegove sestre, Snežane. On počinje da igra rukomet sa 7 godina kao levo krilo, ali je bio razočaran što su mu retko dodavali loptu ...

Godine 1995, Miša je sa 16 godina došao u klub Stari Grad u Beogradu, gde će debitovati u Superligi. Zatim ide u Aranđelovac , gde ugovor prekida zbog bombardovanja. Tada će se sresti sa Jelenom, koja će 6 godina kasnije postati njegova supruga.

Kada se bombardovanje završilo popularni Miša pravi ugovore sa Pribojem, Starim Gradom, Proleterom iz Zrenjanina, odakle odlazi u Francusku gde je već deceniju i po.

Kurir sport, Foto: slavisadjukanovic.com

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Evo zašto je meč u Londonu utakmica decenije za Zvezdu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track