(FOTO) SRPSKI GOLMAN SE NE PREDAJE: Prva slika Slaviše Đukanovića posle srčanog udara!
Foto: Printscreen Facebook

OPORAVLJA SE

(FOTO) SRPSKI GOLMAN SE NE PREDAJE: Prva slika Slaviše Đukanovića posle srčanog udara!

Ostali sportovi -

Srpski golman Slaviša Đukanović, koji je u utorak doživeo srčani udar na treningu, poslao specijalnu zahvalnicu navijačima tokom meča sa Monpeljeom.

Doktori su oprezni sa prognozama jer je potrebno odraditi brojna ispitivanja, kaže generalni direktor RK Eks Stefan Kambril.

Srpski rukometni internacionalac, čuvar mreže francuskog Eksa, koji je u utorak na treningu doživeo težak srčani udar, oporavlja se u bolnici u Marseju.

Lekari su odardili svoj posao, izvukli ga iz indukovane kome, pa su iz bolnice veoma brzo stigle lepe vesti o ručku sa suprugom Jelenom.

Velika podrška koja je stizala sa svih strana sveta nije ostavila ravnodušnim Đukanovića, koji je oduševio sve navijače Eksa, a posebno one iz Srbije koji su makar u mislim bili uz njega prethodnih dana.

Naime, tokom duela Eks provanse i Monpeljea, na velikom video-bimu objavljena je fotografija Slaviše i njegove supruge, a osim osmeha koji dominiraju, upečatljivo je i da naš golman pozdravlja sa po tri podignuta prsta na obe ruke.

- Najvažnije je da se Slaviša probudio. Doktori su oprezni sa prognozama jer je potrebno odraditi brojna ispitivanja. Ali, Miša (tako našeg golmana zovu u Francuskoj, op.aut.) nam je poslao fotografiju na kojoj se vidi da je nasmejan - rekao je generalni direktor Rukometnog kluba Eks provansa Stefan Kambril pre nego što je pomenuta fotografija podeljena sa navijačima.

Nema potrebe za rizikom Srbin završava karijeru? Iako je poznat kao neverovatan borac i čovek koji se ne libi suočavanja sa izazovima, najrealnije je očekivati da Slaviša Đukanović završi profesionalnu karijeru. U prethodnih 15 godina u Francuskoj branio je za Nicu, zatim za Sen Rafael celih deset godina pre nego što je stigao u Eks provansu sa kojom ima potpisan višegodišnji ugovor.

kurir.rs / G.F.

foto: Printskrin/FB

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO : OVO su sastavi timova koji će večeras braniti čast srpskog fudbala

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track