(FOTO) Nikola Rađen: Teško mi je što sam odvojen od ćerki
Foto: Glossy

(FOTO) Nikola Rađen: Teško mi je što sam odvojen od ćerki

Ostali sportovi -

Naš uspešni vaterpolista priča o tome koliko pati što živi sam u Moskvi, daleko od supruge Ane i naslednica Nine i Tee, pa se zbog toga svaki put iznova raduje njihovom dolasku

Kada se krajem maja iz Rumunije, gde je branio boje Oradee, preselio u Moskvu jer je potpisao trogodišnji ugovor s Dinamom, vaterpolista Nikola Rađen promenio je život iz korena. Dobre igre iskusnog beka u prethodnom periodu bile su topla preporuka da dobije angažman u jednom od najjačih i najpoznatijih evropskih vaterpolo klubova, piše Glossy.

To je za njega bio veliki profesionalni izazov zbog kojeg je morao da donese tešku odluku da jedno vreme živi razdvojen od porodice. Dok u Rusiji gradi karijeru, njegova supruga, pevačica Ana Kokić, i njihove ćerke Nina i Tea boraviće u Beogradu. To što su trenutno zajedno, srpskom sportisti ponovo vraća osmeh na lice.

Zaista uživamo kada smo skupa i ovo mi je najlepši period otkako sam se doselio u Rusiju. Dok su njih tri u Moskvi, trudimo se da se ne oseti moje odsustvo iz Beograda i svaki slobodan trenutak provodim sa svojom porodicom - kaže Nikola opisujući kako izgleda njegov dan u Rusiji.

- U svakodnevnom smo kontaktu. Zbog mojih treninga i utakmica, nisam u prilici da često dolazim u Beograd, ali zato moja supruga koristi svaki slobodan trenutak da dovede ćerke u Moskvu. Sa Ninom i Teom imam sjajan odnos, one su tatine mezimice. Dok smo bili na okupu kod kuće, nisam se odvajao od njih dve i zato mi je sada veoma teško kada treba da se razdvojimo - kaže Nikola.

Iako se često spekuliše da nije u sjajnim odnosima sa suprugom i da se razvode, vaterpolista to odlučno demantuje. Oboje smatraju da je preterana ljubomora loša za brak, pogotovo kod njih dvoje zato što ga održavaju na daljinu.

foto: Glossy

- Anu nikad nisam proveravao niti ću to činiti. Nema potrebe za tim. Verujem joj i veoma je poštujem. Siguran sam da brak na daljinu može da opstane. Pre svega, dobra komunikacija ključ je Aninog i mog odnosa, pa zato funkcionišemo kao da živimo pod istim krovom - priča Rađen, koji kaže i da se odlično snašao u Moskvi.

- Kada se celog života profesionalno baviš sportom, nije ti teško da se navikneš na tempo života koji ova profesija zahteva. Živeo sam u Grčkoj, Rumuniji, a na red je došla i Moskva. Grad je predivan, a moja ekipa sjajna. Tu su moje kolege Gavril Subotić i Duško Pijetlović, a u našoj ekipi su i najbolji ruski vaterpolisti. Imamo velika očekivanja i smatraju nas glavnim favoritima za osvajanje prvenstva i Kupa Rusije, a u Ligi šampiona pobedili smo Jug, prošlogodišnjeg vicešampiona Evrope - zaključuje Nikola.

CEO SVET PLANOVI ZA PENZIJU

- Kada završim sportsku karijeru, posvetiću se svojoj marketinškoj agenciji "Wind Sport" u kojoj radimo sa velikim imenima iz sveta sporta, a ove godine napravili smo i prvi kamp vodenih sportova "Number One" u Vrnjačkoj Banji. Za sledeću godinu uvodimo i "Champion Challenge" nedelju, koju će voditi Dejan Savić i Igor Milanović. Klinci će moći da nauče šta je svetski vaterpolo i kako je igrati sa najboljima - opisuje Nikola.

NAJTIRAŽNIJI MAGAZIN O POZNATIMA SVAKE SREDE POKLON UZ KURIR!

Preko 130.000 primeraka Kurira sa prvim brojem celebrity nedeljnika Glossy razgrabljeno je u rekordnom roku! Sudeći po reakcijama, čitaoci su oduševljeni, a javne ličnosti su na svoje naloge na društvenim mrežama masovno postavljale naslovnu stranu magazina. Svi sa nestrpljenjem iščekuju sledeću sredu i novi Glossy sa uzbudljivim pričama i fotkama iz života poznatih!

Glossy.rs/Marija Dejanović

foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track