SVEČANO Specijalne nagrade Sportskog saveza za 2017.: Zoran Gajić i Dejan Savić naš su ponos
Foto: Damir Dervišagić

BRAVO

SVEČANO Specijalne nagrade Sportskog saveza za 2017.: Zoran Gajić i Dejan Savić naš su ponos

Ostali sportovi -

Predsednik OS Srbije i proslavljeni vaterpolista nosioci su prestižnih priznanja za doprinos i prosperitet u ovoj godini.

Zoran Gajić, predsednik OSS, i Dejan Savić, proslavljeni vaterpolista i selektor vaterpolo reprezentacije Srbije, dobitnici su Specijalnih priznanja Sportskog saveza Srbije (SSS) za 2017. godinu.

foto: Damir Dervišagić

Oni su nagrađeni za izuzetan doprinos i prosperitet srpskog sporta u Srbiji i svetu. Aleksandar Šoštar, predsednik Sportskog saveza Srbije, i Vanja Udovičić, ministar omladine i sporta u Vladi Republike Srbije, dodelili su priznanja Zoranu Gajiću i majci Dejana Savića, s obzirom na to da je zbog obaveza trofejni vaterpolo stručnjak bio odsutan, na svečanoj sednici Skupštine SSS koja je održana u Domu Narodne skupštine u Beogradu.

foto: Damir Dervišagić

Specijalno priznanje Sportskog saveza Srbije je nagrada ustanovljena 2011. godine za zaslužne sportske radnike, sportiste, ljude koji su dali značajan doprinos rezultatima sportista Srbije.

foto: Damir Dervišagić

Dosadašnji laureati su Ivica Dačić i Novak Đoković (2011), Borislav Stanković i Jasna Šekarić (2012), Dušan Ivković i Bora Milutinović (2013), Ranko Žeravica i Aleksandar Boričić (2014), Dragan Kićanović i Nenad Lalatović (2015) i Svetlana Kitić i Željko Obradović (2016).

Predrag Gajić - Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Niko o tome ne priča a ovo je najvažniji momenat sa utakmice Zvezda -Keln

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track