OŽIVELA TRADICIJA IZ JUGOSLAVIJE: Prštaće udarci u ringu Zrenjanina
Foto: Promo

boks spektakl

OŽIVELA TRADICIJA IZ JUGOSLAVIJE: Prštaće udarci u ringu Zrenjanina

Ostali sportovi -

Još 10 dana Meč reprezentacije Srbije protiv selekcije novinara 23. decembra

Još se nisu slegli utisci sa Zlatne rukavice, a Srbiju već trese nova bokserska groznica. U Zrenjaninu će se 23. decembra održati revija mečeva u okviru duela reprezentacije Srbije protiv selekcije novinara.

Novi predsednik Bokserskog saveza Srbije Nenad Borovčanin oživeo je tradiciju iz vremena SFRJ, kada su ovi mečevi predstavljali praznik za sve ljubitelje boksa, a sudeći po imenima koja će se za 10 dana naći u ringu Kristalne dvorane u Zrenjaninu, spektakl je zagarantovan!

- Želimo da vratimo pravilo koje je nekad važilo, da samo najbolji bokseri mogu da nastupaju za reprezentaciju, pa će mečevi u Zrenjaninu na neki način biti kvalifikacioni za nacionalni tim. Očekuju nas uzbudljive borbe u svim kategorijama, a pored seniora, videćemo i šest borbi juniora. Selektor reprezentacije Srbije biće Tomislav Antelj, dok će selekciju novinara voditi trener Radničkog Milivoje Bašić. Pobednici će dobiti besplatne pripreme u trajanju od 21 dan na Zlatiboru i u Minhenu - istakao je Nenad Borovčanin.

foto: Dragana Udovičić

Boks se, bez sumnje, vraća u sve gradove Srbije, a za 2018. najavljuju se nova uzbuđenja.

- Državno prvenstvo u februaru biće novi izborni ciklus za reprezentaciju Srbije, a pored toga, organizovaćemo još pregršt spektakularnih mečeva širom zemlje - dodao je Borovčanin, uz konstataciju da će se srpski boks vratiti na velika vrata u Evropu.

G. A. - Foto: DRagana Udovičić, Promo

foto: Promo

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO! DA LI JE VEČITI DERBI IDALJE SVETKOVINA SRPSKOG FUDBALA?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track