(FOTO) POLJUBAC KOJI JE UZDRMAO HRVATSKU Kad sretneš onu pravu: Seksi Sandra i Severina ramenjivale nežnosti i nisu se skrivale!
Foto: Printskrin/Instagram

LJUBILE SE JAVNO

(FOTO) POLJUBAC KOJI JE UZDRMAO HRVATSKU Kad sretneš onu pravu: Seksi Sandra i Severina ramenjivale nežnosti i nisu se skrivale!

Ostali sportovi -

Jedna od najseksepilnijih hrvatskih sportistkinja Sandra Perković i pevačica Severina Kojić naočigled velikog broja ljudi u njihovom okruženju bez blama su razmenjivale nežnosti.

Sandra i Severina su se poljubile, a ovaj potez je ubrzo zapalio celu Hrvatsku.

Slavna splitska pevačica je i ranije bila slobodnija u javnosti, ali je čuđenje hrvatske javnosti izazvalo to što je Sandra Perković pristala na ovako nešto.

U svakom slučaju, malo ko je očekivao da će smerna Sandra na ovakav način da privuče pažnju javnosti.

When you’ve met “THE ONE” ❤️ @severina #ChristmasSpirit #Love

A post shared by Sandra Perkovic (@discus70queen) on

Nakon poljupca, pažnju je privukla i na Božić kada je okačila fotografiju u izazovnoj providnoj crnoj haljini ispod koje se nazire donji veš.

Inače Severina i Sandra se poznaju od ranije, a dele ljubav prema modi, te često zajedno posećuju modne revije ali i dele jedna drugoj savete oko šminkanja.

"Zavisi kakva je prilika, ali volim da istaknem oči. Ako je u pitanju večernji događaj ili izlazak, onda najčešće jače naglasim oči tamnijim senkama i trepavice sa više slojeva maskare, a kad je dnevna varijanta, onda ipak preferiram lagano i prozračno, nude i tonove breskve. Takođe volim da istaknem crte lica i oči, ali danju nikad ne koristim puno šminke. Vrlo mi je bitno da je šminka kvalitetna i lagana jer kao sportistkinja nisam neko ko se svakodnevno šminka. Ipak volim da budem bez šminke", otkrila je nedavno Sandra.

kurir.rs / kurir sport

foto: Printskrin/IG

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Severina okitila jelku, jedan detalj dominira!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja