(FOTO) LEPOTA SPORTA O njima se priča naširoko: Evropa u transu zbog Srpkinja
Foto: Dragana Udovičić

Srećna nova Liga šampiona

(FOTO) LEPOTA SPORTA O njima se priča naširoko: Evropa u transu zbog Srpkinja

Ostali sportovi -

O odbojkašicama Vizure priča se naširoko, što zbog igre, kojom oduševljavaju u elitnom evropskom takmičenju, što zbog izgleda, kojim mame uzdahe na tribinama

Kad ih vidite u gradu, pomislite da su manekenke, a kad ih gledate na parketu, shvatite da su zapravo talentovane odbojkašice!

Anđela Veselinović (18) i Aleksandra Ćirović (20), igračice šampionskog tima Srbije, ekipe Vizure, otkrile su nam svoje novogodišnje želje.

-Volele bismo da ispod jelke nađemo poziv za reprezentaciju. Prošle smo pionirske i juniorske selekcije, svesne smo da je konkurencija jaka, ali to je ono za šta radimo sve ove godine - rekla nam je Aleksandra.

foto: Dragana Udovičić

-U 2018. se nadam da će nas zaobići povrede, da ćemo dobiti dobre ponude i da će naša ekipa u Ligi šampiona proći grupu - nadovezala se Anđela.

Poseta na mečevima Vizure u domaćim takmičenjima i Ligi šampiona nije na nivou kakav zaslužuju ove devojke koje samo ređaju uspehe.

foto: Dragana Udovičić

-Volele bismo da više ljudi dođe da nas podrži, to nam mnogo znači - poručila je Aleksandra, a na pitanje da li im udvarači prilaze posle mečeva kažu:

-Nismo imale takvih slučajeva. Posle utakmica nam uvek prilaze mala deca, ali momci ne - rekla nam je kroz osmeh Anđela.

Anja Vukašinović - Foto: Dragana Udovičić

foto: Dragana Udovičić

Liga šampiona RED SLAVLJA, RED TRENINGA

Za uživanje u novogodišnjim i božićnim praznicima Vizurine odbojkašice nemaju previše vremena.

-Iz Jagodine sam sa 13 godina došla u Beograd, porodica mi mnogo nedostaje i trudim se da svaki slobodan trenutak provedem kod kuće. Za Božić uspem da na nekoliko sati odem do Jagodine, koliko mi treninzi i raspored dozvole. Ove godine već 11. januara igramo Ligu šampiona - kazala nam je Anđela.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: ONI SU pokazali kako se voli Partizan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track