(VIDEO) SLOVENCI PODRŽALI VUJOVIĆA I NAJAVILI RADIKALNE POTEZE: Zbog krađe protiv Nemačke ozbiljno razmišljamo da napustimo takmičenje
Foto: Reuters

šOK

(VIDEO) SLOVENCI PODRŽALI VUJOVIĆA I NAJAVILI RADIKALNE POTEZE: Zbog krađe protiv Nemačke ozbiljno razmišljamo da napustimo takmičenje

Ostali sportovi -

Rukometna reprezentacija Slovenije zbog spornih sudijskih odluka ozbiljno razmišlja da napusti Evropsko prvenstvo u Hrvatskoj.

Rukometni savez Slovenije će uskoro doneti konačnu odluku, a generalni sekretar nacionalnog tima Goran Cvijević već je najavio rigorozne mere.

"Ono što se događa u ovoj godini je otišlo preko granica zdravog ukusa. Miozbiljno razmišljamo o odlasku sa takmičenja, iako smo sa druge strane svesni svih posledica koje bi mogle dočekati naše sledeće generacije. Potrebno je napraviti rez, do sada smo uvek tiho i bez komentara pokušavali rešiti stvari, ali ovaj je put otišlo sve preko granice", rekao je Cvijević.

Reprezentacija Slovenije se žalila na rasplet druge utakmice na Evropskom prvenstvu sa Nemčkom, koja je u okviru 2. kola C-grupe u Zagrebu završena nerešenim rezultatom 25:25.

Selektor rukometne reprezentacije Slovenije Veselin Vujović bio je zgranut odlukom sudija da se dosudi sedmerac za Nemačku posle isteka vremena, kojim su došli do izjednačenja i boda na Evropskom prvenstvu Hrvatskoj.

"To je jedno rukometno pravilo za koje ne zna niko osim sudija i delegata. Oni kažu da, ako nisi udaljen tri metra od izvođača u zadnjim sekundama onda, budući da nema vremena da te isključe, dosude sedmerac", ironično je prokomentarisao odluku Vujović posle utakmice.

Kurir sport, foto: Reuter

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: ZVEZDA I PRELAZNI ROK: Da li da očekujemo potpuni PREOKRET?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track