(18+, FOTO) NORVEŠKI RUKOMETAŠI U CENTRU SKANDALA NA EP: Razmenjivali slike gole koleginice! Ona je očajna, hoće da napusti reprezentaciju
Foto: Printskrin/Instagram

SRAMOTA

(18+, FOTO) NORVEŠKI RUKOMETAŠI U CENTRU SKANDALA NA EP: Razmenjivali slike gole koleginice! Ona je očajna, hoće da napusti reprezentaciju

Ostali sportovi -

Skandal u Norveškoj! Rukometni reprezentativci "delili" su slike svoje gole koleginice iz ženske reprezentacije Nore Merk!

Dok je u jeku Evropsko prvenstvo u rukometu za muškarce pažnju javnosti na sebe privukla je ipak jedna žena!

U pitanju je rukometašica Nora Merk čije su provokativne slike reprezentativci Norveške u pauzama između utakmica međusobno razmenjivali.

"Bila sam slomljena kad sam saznala šta se desilo. To je moje okruženje i mislila sam da su to ljudi koji bi trebalo da brinu o meni, a ne da mi zabiju nož u leđa. Jako sam razočarana. Savez je obavešten da razmišljam o svojoj budućnosti u reprezentaciji i ne znam da li želim da budem deo kolektiva koji više štiti kolege koji su počinili seksualno uznemiravanje nego mene”, rekla je Nora Merk.

Nora Merk ima 26 godina i norveška je rukometašica koja igra na poziciji desnog beka. Nastupa za mađarski klub Đer.

Za seniorsku reprezentaciju debitovala je 2010, a iste godine uvrštena je u tim za Evropsko prvenstvo kada je Norveška osvojila zlato.

To joj je bilo tek prva od ukupno tri titule evropskog šampiona, a ima i najsjajniju medalju sa Svetskog prvenstva 2015, kao i srebro iz 2017, te bronzu sa Olimpijskih igara 2016.

Ovaj skandal, međutim, nije poremetio norvešku mušku reprezentaciju, koja je danas na EP u Zagrebu pobedila Srbiju 32:27.

foto: Privatna Arhiva
foto: Printscreen/Instagram

Kurir sport

Foto: printscreen/instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: 5 činjenica koje sigurno niste znali o Ronaldinju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja