STIŽU RODE: Srpska rukometašica Sanja Damnjanović čeka prinovu!
Foto: Instagram

Lepe vesti

STIŽU RODE: Srpska rukometašica Sanja Damnjanović čeka prinovu!

Ostali sportovi -

Srpska reprezentativka u rukometu, jedna od najboljih na poziciji levog beka u svetu, Sanja Damnjanović prekida karijeru.

A razlog ne može da bude lepši, Sanja je trudna i na jesen očekuje prinovu, a potvrdu ove divne vesti dobili smo od same rukometašice kada smo je pozvali da proverimo tačnost informacije i čestitamo joj.

Sanja, koja je zbog novonastale situacije prekinula ugovor sa mađarskim Šiofokom, i izabranik njenog srca, takođe rukometaš, reprezentativac Crne Gore Stevan Vujović ne kriju radost i sreću zbog najavljene prinove, koju očekuju u spetembru.

- Sanja prosto blista, ne skida osmeh sa lica i očigledno je da su je vesti o trudnoći baš obradovale - rekao nam je naš izvor blizak lepoj rukometašici.

Sanja i Stevan će u međuvremenu i ozakoniti vezu, a datum venčanja biće poznat kada budu uspeli da usklade profesionalne obaveze. Kako smo već napisali Sanja je član mađarskog kluba, Stevan igra u Rumuniji, pa će i pronalaženje termina za venčanje biti malo teže nego što je uobičajeno.

Kanjon Matka i mi ?? #setnja #priroda #zelenovolimtezeleno

Објава коју дели Sanja Damnjanovic (@sanjadamnjanovic) дана

Iako nije poznato do kada će Sanja pauzirati jasno je da neće biti deo reprezentacije za Evropsko prvenstvo u Francuskoj koje je na programu u decembru, ali je za očekivati da će biti u top formi u najvažnijoj fazi olimpijskog ciklusa za Tokio 2020. godine.

Kurir sport / Gojko Filipović

Foto: Dado Đilas

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Ovo su dve Đukićeve najveće dileme. Gde su navijači?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track