RUKOMETNA AFERA PIJANSTVO Jovica Cvetković: Ukrali su izveštaj!
Foto: Reuters

Selektor se ne brani

RUKOMETNA AFERA PIJANSTVO Jovica Cvetković: Ukrali su izveštaj!

Ostali sportovi -

Zloupotrebili su taj dokument, a sve ću u vezi sa ovim slučajem rešavati na sednici Upravnog odbora RSS, kaže selektor, koga su rukometaši optužili da je pod dejstvom alkohola vodio utakmice na EP

Saga o alkoholičarima, pardon rukometnim radnicima, poprimila je ozbiljne dimenzije.

Loši nastupi na Evropskom prvenstvu su polako pali u zaborav, ali je izveštaj selektora Srbije Jovice Cvetkovića o bančenju igrača ponovo uznemirio javnost. Ubrzo je stigao odgovor reprezentativaca, koji su objasnili da se selektor nije bavio svojim poslom nego uživanjem u alkoholu i cigaretama, da je pijan vodio treninge i utakmice, te da je „pod gasom“ bio i kad je nasrnuo na potpredsednika Rukometnog saveza Srbije.

foto: Fonet

Poželeli smo da čujemo i selektorovu stranu priče, ali smo brzo uvereni da on nema nameru da se brani od optužbi. Bar ne javno.

- Nemam ja šta da pričam o tome. Podneo sam izveštaj matičnoj organizaciji, nisam ga dao novinarima. Sve što imam rešavaću tamo. Neko je ukrao moj izveštaj i zloupotrebio ga - rekao je i dalje aktuelni selektor rukometaša Srbije.

Kada smo pokušali da objasnimo da je izveštaj koji je podneo nakon Evropskog prvenstva bio samo inicijalna kapisla i da je pismo rukometaša kojim ga optužuju za alkoholizam i nestručan rad tema o kojoj treba razgovarati, dobili smo manje-više isti odgovor.

- Ne znam šta bih mogao da kažem za javnost. Nemam šta. Pričaću na sednici Upravnog odbora Rukometnog saveza Srbije - poručio je Cvetković, koji, kako saznajemo, broji poslednje dane na mestu selektora reprezentacije Srbije.

Kurir / Gojko Filipović

Foto: Reuters, Fonet

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track