(VIDEO) ŠTA URADI, ČOVEČE?! Proglasili ga najglupljim borcem u istroriji UFC-a! A evo i zašto
Foto: PrintScreen

PA DA LI JE MOGUĆE?

(VIDEO) ŠTA URADI, ČOVEČE?! Proglasili ga najglupljim borcem u istroriji UFC-a! A evo i zašto

Ostali sportovi -

Neverovatan potez na meču jednom MMA borcu nadenuo je nadimak "najgluplji u istoriji UFC-a".

Andre Saukhamathat, poznatiji pod nadimkom "Azijska senzacija" sada ima još jedan nadimak - najgluplji borac u istoriji UFC-a.

"Azijska senzacija" je imao 'dobijenu' borbu protiv povređenog rivala Seana O' Maleja, bio je ubedljiv u prve dve runde, a onda je usledila i treća. Bio je na korak od velikog trijumfa za koji mu je bio potreban samo prekid, ali on je preomenio taktiku i sa udaranja bacio se na rvanje.

Naravno da je to bio nesmotren potez, a sudije su nakon ovog duela za pobednika proglasile Seana O' Maleja. Njegov timski kolega Rašad Evans nije štedeo reči uvrede te je rekao da je on "najgluplji MMA borac u istoriji UFC-a".

"Nazivaju me najglupljim MMA borcem. Najglupljim borcem u istoriji UFC-a. To je rekao čak i moj prijatelj Rašad Evans. Svi se pitaju zašto sam krenuo da se rvam, a to se pitam i ja sam. Znam gde sam pogrešio, u potpunosti sam svetsan zašto je došlo do ovoga. Ozbiljno me je uzdrmao u prvoj rundi i nisam bio svoj do kraja borbe. Do kraja sam se borio čistim instinktom. To je neverovatno, jer sam ja udarač, a ne rvač. Samo da sam radio ono što inače radim, lako bih dobio tu borbu. Sada je na meni učim na greškama i da mi ovo bude lekcija", rekao je Andre.

kurir.rs / kurir sport

foto: Pritnskrin/YT

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) BRŽI OD PANTERA, OPASNIJI OD ANAKONDE! Neviđenim zahvatom džiu-džicu majstor onesposobio protivnika!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track