PRVO TAKMIČENJE U 2018. GODINI: Na Crvenom krstu prvenstvo u kik lajt disciplini
Foto: Promo

Prvenstvo Beograda

PRVO TAKMIČENJE U 2018. GODINI: Na Crvenom krstu prvenstvo u kik lajt disciplini

Ostali sportovi -

Prvenstvo Beograda u kik lajt disciplini za sve uzrasne kategorije, održaće se u subotu 10. marta u hali "Slobodan Piva Ivković" Sportskog društva Radnički na Crvenom Krstu.

Ovo je prvo takmičenje u 2018. godini koje organizuje KBS Beograda pod pokroviteljstvom Sekretarijata za sport i omladinu.

Merenje takmičara će se održati u ranim jutarnjim satima, a predviđen početak takmičenja je 11 sati.

Za sve ljubitelje ove borilačke veštine, ulaz je slobodan, a za one koji ne budu mogli da dođu obezbeđen je direktan prenos takmičenja preko linka koji će biti objavljen na sajtu KBS Beograda i FB stranici.

Do kraja godina nas očekuju još tri prvenstva Beograda u disciplinama lou kik, ful kontakt i K1, kao i Otvoreno prvenstvo Beograda pod nazivom "Trofej Beograda". Po planu i programu sva prvenstva bi trebalo da se održe u Hali Sportskog društva Radnički.

Predsednik KBS Beograda prof. mr. Stanka Pejović ističe da je prezadovoljna radom saveza u proteklih pet godina, od kada je ona na čelu saveza, jer je uvela dosta novina kao što su lajv strim (prenos takmičenja uživo), održavanje takmičenja na dva i više borilišta, popularizaciju samog sporta kod omladine, učestvovanje u raznim humanitarnim akcijama u saradnji sa Ministarstvom i Sekretarijatom sporta i omladine, kao i ukidanje članarine beogradskim klubovima prema KB savezu Beograda.

- Od ove godine sekretarijat za sport i omladinu bi trebao da stipendira nekoliko takmičara sa teritorije Beograda koji ispunjavaju uslove za stipendiranje - kaže Pejović i ističe da je štitila interese svih klubova i da bi svi trebalo da imamo zaječdniči cilj, a to je omogućiti razvoj svim klubovima na teritoriji Beograda i šire.

Kurir sport

Foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track