UNIVERZIJADA U BEOGRADU: Ana Brnabić na čelu evropskih igara 2020.
Foto: USSS

KURIR U PARIZU

UNIVERZIJADA U BEOGRADU: Ana Brnabić na čelu evropskih igara 2020.

Ostali sportovi -

Izveštaj ministra Vanje Udovičića i predsednika USSS Siniše Jasnića jednoglasno usvojen na sastanku EUSA u Parizu

Evropske univerzitetske igre 2020. godine održaće se u Beogradu, a u skladu s tim u Parizu održan je Izvršni komitet Evropske univerzitetske sportske asocijacije (EUSA).

Jednoglasno je usvojen izvestaj o toku priprema organizacije Evropskih univerzitetskih igara 2020, a Srbiju su predvodili ministar omladine i sporta Vanja Udovičić, njegov pomoćnik Darko Udovičić, savetnica Ivana Dukić, predsednik USSS Siniša Jasnić, prorektorka Univerziteta u Beogradu Ivanka

Popović i sekretar USSS Đoko Čučković.

foto: USSS

- Upoznali smo Evropu o toku priprema Beograda za veliki međunarodni događaj koji ćemo organizovati 2020. godine. U 25-minutnom izveštaju predstavljene su sve aktivnosti Univerzitetskog sportskog saveza Srbije.

Posebna pažnja članova IO EUSA bila je na Organizacionom komitetu Igara, na čijem će čelu biti premijerka Srbije Ana Brnabić - istakao je predsednik USSS Siniša Jasnić dok je primao čestitke od čelnika EUSA za višegodišnji doprinos Univerzitskim igrama.

foto: USSS

- Sastav Organizacionig komiteta, koji je sastavljen od ličnosti koje su garant da će Igre biti uspešno organizovane, izazvao je ogromno zadovoljstvo prisutnih, a posebno predsednika EUSA Adama Ročeka koji nam je dodelio najvišu ocenu. Naša delegacija predvođena ministrom Udovičićem profesionalno je pripremila izveštaj i odgovorila na svako pitanje vezano za rad, a o uspesnosti ovog sastanka govori i aplauz čelnika EUSA na kraju skupa - dodao je Siniša Jasnić.

Goran Anđelković, foto: USSS

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track