AKCIJA SAVEZA: Golf asocijacija iskoristila lepo vreme za trening provere
Foto: GAS

Reprezentacija odradila testiranje

AKCIJA SAVEZA: Golf asocijacija iskoristila lepo vreme za trening provere

Ostali sportovi -
Golf asocijacija Srbije i tokom zime je vrlo aktivna, kako na polju planiranja i sprovodjenja brojnih akcija, tako i na promovisanju ovog divnog sporta.

Golferi lepo vreme i neočekivano tople dane u februaru koriste da rade na svojim udarcima na vežbalistu na Adi Ciganliji, a najmlađi su tokom raspusta dobili priliku da se upoznaju i zavole golf u okviru besplatne škole.

- Na ovaj način želimo da omogućimo deci da probaju golf, da nauče nešto novo i da zavole ovaj prelep sport. Besplatna škola je još jedna akcija koju sprovodimo sa ciljem da golf učinimo pristupačnim deci. Podsećam da mi školu golfa već sprovodimo u pojedinim osnovnim školama u okviru redovnog školskog programa i da imamo podršku Ministarstva omladine i sporta, Ministarstva prosvete i Olimpijskog komiteta Srbije. To je nešto na čemu su nam čestitali čelnici Evropske golf asocijacije i na šta smo veoma ponosni – istakla je generalna sekretarka Golf asocijacije Srbije Irena Suturović Bogdanović.

Besplatna škola golfa za osnovce od prvog do četvrtog razreda organizuje se tokom zimskog raspusta sredom i petkom od 18 časova u sportskom centru „11. april“.

Iz Golf asocijacije Srbije stiže i vest da su juniorski i seniorski reprezentativci imali prvi trening proveru. Oni su odradili mesečno testiranje kondicije, golf tehnike i mentalne igre.

Reprezentativci Srbije ponovo će se okupiti krajem februara, za kada su zakazane pripreme u Italiji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track