APEL BIVŠEG KAPITENA: Spasavajte Partizan, propade nam vaterpolo
Foto: Damir Dervišagić

Muke na Banjici

APEL BIVŠEG KAPITENA: Spasavajte Partizan, propade nam vaterpolo

Ostali sportovi -

Nekadašnji vaterpolisti Partizana, jedan po jedan, šalju apele svima koji su u mogućnosti da pomognu da se najtrofejniji srpski klub i sedmostruki prvak Evrope ne ugasi.

Nakon Miloša Ćuka, na sajtu www.volimpartizan.net pojavilo se i obraćanje doskorašnjeg čuvara mreže crno-belih Dimitrija Rističevića.

"Želeo bih, kao prošlogodišnji kapiten i neko ko je, zajedno sa još šest prvotimaca, baš zbog tih problema napustio našu Banjicu, da kažem da je poslednji čas da se pomogne našem najtrofejnijem klubu koji je dao 12 naših reprezentativaca i koji i dalje daje igrače i bori se sa svim problemima i opet ostvaruje rezultate iznad svojih mogućnosti i očekivanja.

Razočaravajuće je da sedmostruki prvak Evrope ne odigra utakmicu Lige šampiona na Banjici nego ide na druge bazene... Molio bih sve ljude koji mogu da pomognu, jer ako se Partizan svede na amaterski nivo to će se desiti i sa našom reprezentacijom koja nas je toliko puta obradovala. Čestitao bih momcima na do sada prikazanom, znam kako im je i nadam se da će uskoro doći bolji dani. Sportski pozdrav", napisao je iskusni čuvar mreže.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track