BOKSERSKI SPEKTAKL U KRUŠEVCU: Nikolić i Čumačenko oči u oči!
Foto: Neda Miletić

Borba za svetsku rang listu

BOKSERSKI SPEKTAKL U KRUŠEVCU: Nikolić i Čumačenko oči u oči!

Ostali sportovi -

U gradu kneza Lazara, Kruševcu poznatom po bogatoj sportskoj tradiciji sutra, 10. marta 2017. u Hali Sportova biće održan boks spektakl koji će svim učesnicima kako uvodnih tako i glavne borbe doneti nove bodove za balkansku, evropsku, odnosno svetsku rang listu.

Dan uoči KRUŠEVAC BOXING NIGHT-a oči u oči u Hali Sportova našli su se akteri glavne borbe, najbolji srpski bokser Marko Nikolić i Ukrajinac Jevgenij Čumačenko.

Čumačenko nije ni malo slab borac, naprotiv, radi se o sjajnom udaraču, momku koji nikada ne odustaje i uvek i na svakom meču želi protivnika da nokautira što pre. "Došao sam da pobedim, spreman sam i siguran da Marko neće izdržati svih šest rundi", jasan i kratak bio je Ukrajinac i obraćanju prisutnim medijima u Hali Sportova Kruševac. Srpskog bokserskog asa Nikolića ne dotiće poruka koju je uputio njegov protivnik Čumačenko.

"Ne zanima me šta priča Jevgenij, verujem u sebe i ne sumnjam u pobedu. Spreman sam da pružim partiju za pamćenje, da to bude pravi boks užitak kako za ljubitelje ovog sporta u Kruševcu, tako i za sve one koji će nas gledati u direktnom TV prenosu", zaključio je popularni 'vatrogasac' Nikolić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track