BORBA ŠUMAHEROVE PORODICE: Poznat dan konačne odluke! TUGA
Foto: Profimedia

Uskoro...

BORBA ŠUMAHEROVE PORODICE: Poznat dan konačne odluke! TUGA

Ostali sportovi -

Porodica legendarnog vozača Formule 1 Mihaela Šumahera tužila je jedan nemački časopis, koji je u prethodnom periodu iznosio lažne tvrdnje o zdravstvenom stanju sedmostrukog prvaka najbržeg cirkusa na svetu.

Mihael Šumaher je krajem 2013. godine doživeo stravičnu nesreću na skijanju i zadobio teške povrede zbog kojih je dugo vremena bio u komi.

Interesovanje javnosti za zdravstveno stanje nemačkog vozača je bilo ogromno, te su se u medijima pojavljivale svakakve informacije.

Porodica Šumaher je zbog cele situacije odlučila da se medijski izoluje, ali jedan nemački časopis nije imao razumevanja, te je radi većeg tiraža i senzacionalizma izmišljao informacije o stanju Šumahera.

Kap koja je prelila čašu bila je informacija da 'Mihael može da hoda', pa je porodica 'presavila tabak' i tužila časopis.

Sudski proces je počeo početkom ove godine i bio je zatvoren za javnost, a kako pišu dobro obavešteni nemački portali, presuda bi trebala da bude doneta 5. maja, a porodica Šumaher je tražila odštetu u visini od 100 000 evra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track