BRUKA U ŠAPCU Voji Mijiću, ginisovom rekorderu i članu Kuće slavnih ne daju termine za trening VIDEO
Foto: Privatna Arhiva

Alarmantna situacija

BRUKA U ŠAPCU Voji Mijiću, ginisovom rekorderu i članu Kuće slavnih ne daju termine za trening VIDEO

Ostali sportovi -

Predsednik Plivačkog kluba "Šabački delfini" Vojislav Mijić, održao je konferenciju za novinare na kojoj je izneo niz problema vezanih za dobijanje termina na gradskom bazenu u Šapcu.

Mijić, koji je Ginisov rekorder u maratonskom plivanju i član plivačke Kuće slavnih, je upozorio i na trenutni (ne)rad lica bez stručne licence i dozvole za rad, kao i to da se za pomoć obratio nadležnom Plivačkom savezu Srbije i Ministarstvu omladine i sporta.

Vojislav Mijić se ispred Šabačkih delfina i zvanično obratio Vaterpolo klubu Šabac koji je iz samo njima znanih razloga uzurpirao sve termine za korišćenje bazena u Šapcu.

"Poštovana Gospodo

P.K.,,Šabački delfini,, Šabac je na svojoj sednici Upravnog odbora održanoj dana 15.09.2016. doneo odluku da zatraži od Vašeg V.K.,,Šabac,, kao zakupca Gradskog bazena grada Šapca Tri termina i to: utorkom od 18:00-19:30, četvrtkom od 18:00 -19:30 i subotom od 10:00-11:30.

U ovim terminima bi stručni ljudi iz Plivačkog kluba ,,Šabački delfini,,sa licencom (RADNOM DOZVOLOM) obučavali decu neplivače,odrasle, i učili ih plivačkim tehnikama,kao i pripreme za razna plivačka takmičenja.

Ovi časovi na Gradskom bazenu grada Šapca bi se održavali u velikom bazenu u 2.razvučene staze kao i u jednom delu malog bazena.

Vojislav Mijić, Foto: Privatna arhiva
Vojislav Mijić, Foto: Privatna arhiva

Klub bi počeo sa radom u utorak 4.oktobra, te Vas stoga molimo da nam što pre date pozitivan odgovor kako bi se pripremili za rad i informisali javnost, građane Šapca i okoline.

Takodje bismo informisali javnost i gradjane Šapca preko plakata koji bi bio na ulaznim vratima zgrade Gradskog bazena.

Zbog ove akcije koja će biti korisna za sve mlade u našem gradu, a posebno neplivače, očekujemo Vaš odgovor što pre.

Za sve informacije stojimo Vam na raspolaganju. Ispred PK Šabački delfini, predsednik Vojislav Mijić."

Vojislav Mijić, Foto: Privatna arhiva
Vojislav Mijić, Foto: Privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track