ČAK 60 UČESNIKA: Trijumf Grasera i Jovanovića na prvom golf Mastersu GCB
Foto: GAS

Odigran prvi u nizu ovosezonskih Masters turnira

ČAK 60 UČESNIKA: Trijumf Grasera i Jovanovića na prvom golf Mastersu GCB

Ostali sportovi -

Erik Graser i Darko Jovanović ostvarili su pobede na prvom ovosezonskom Masters turniru Golf kluba "Beograd", koji je održan na terenima na Adi Ciganliji.

Veliko interesovanje vladalo je za prvi u nizu ovosezonskih turnira u okviru Masters serije, što potvrđuje i broj učesnika od čak 60.

Na kraju, Erik Graser je bio pobednik u A kategoriji u bruto računanju sa 27, dok je Darko Jovanović imao najbolji rezultat u neto računanju sa 40 poena.

U A kategoriji Vladimir Danković je imao 37, Lara Todorović 36, a Nebojša Lazić i Đorđe Zečević po 34 poena.

U B kategoriji bruto pobednik je Ivica Suturović sa 21 poenom, dok je u neto računanju Nemanja Gostović imao 40 poena, ispred Milutina Radoičića, Jelene Đurđić i Branislava Čkrkića koji su imali 38 poena.

Goran Stevanović je slavio u C kategoriji sa 19 bruto poena. Vojislav Krstić je imao 40 neto poena, ispred Pera Šaranovića sa 36, odnosno Petra Jovanovića sa 35 poena.

Pojedinačne nagrade dobili su Nevena Terzić i Aleksandar Koprivica koji su izveli najduže udarce, dok je Predrag Filipović imao udarac iz prve najbliži rupi.

Na terenima golf kluba Beograd na Adi Ciganliji ove nedelje igra se Internacionalno amatersko prvenstvo Srbije u golfu, dok je naredni Masters na programu 20. maja, kada će se održati tradicionalni "13. Memorijal Knez Pavle".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track