DAČA DOČEKAO MAJU: Odbojkašice donele bronzu u Srbiju
Foto: Dragan Kadic

Stigle heroine

DAČA DOČEKAO MAJU: Odbojkašice donele bronzu u Srbiju

Ostali sportovi -
Ikodinović nosio kofer svojoj dragoj. Pošto je Ognjenovićeva sa ekipom otišla autobusom sa aerodroma u hotel M, poznati vaterpolista je s njenim stvarima krenuo kući

Cveta ljubav između najpoznatnijeg srpskog sportskog para. Legendarni vaterpolista Danilo Ikodinović dočekao je devojku Maju Ognjenović, sjajnu srpsku odbojkašicu, koja se juče zajedno sa ekipom vratila sa Evropskog prvenstva, gde su osvojile bronzanu medalju.Devojke koje su ponos Srbije došle su juče u Beograd sa širokim osmesima i medaljama oko vrata. Osvojile su bronzu koja nama sija zlatnim sjajem!

Bez fešte na balkonu... Srpskim damama priređen doček na aerodromu
Bez fešte na balkonu... Srpskim damama priređen doček na aerodromu

Sve za ljubav

Kapiten Srbije Maja Ognjenović imala je razlog više za osmeh po sletanju aviona na aerodrom „Nikola Tesla“, pošto ju je čekao Danilo Ikodinović, sa kojim više od sve godine uživa u ljubavi. Bivši srpski vaterpolista nije imao mnogo vremena da bude sa Majom pošto je ona sa ostatkom ekipe otišla autobusom do hotela u kom je Odbojkaški savez Srbije upriličio doček za reprezentativke. Dača je uzeo Majin kofer i sa njim otišao do automobila, a potom se uputio kući, gde je sačekao izabranicu srca da završi sve profesionalne obaveze.Inače, Ognjenovićeva je zbog državnog tima provela gotovo dva meseca van Srbije, a najteže od svega joj pada udaljenost od životnog saputnika.- Danilo i ja imamo dogovor da nikada ne budemo razdvojeni duže od dve nedelje jer je to najduži period koji možemo da izdržimo jedno bez drugoga - pričala je Maja. To, ali i emotivne prepiske na Tviteru dovoljno govore o velikoj ljubavi između poznatih srpskih sportista.Koliko se to odražava na sportsku karijeru najbolje se vidi iz vrhunske forme u kojoj se nalazi jedna od najboljih srpskih odbojkašica.

Danilo najveća podrška

- Emotivna stabilnost koju imam uz Danila izuzetno mi znači, a tu mislim i na razumevanje jer je sve ovo prošao tokom svoje vrhunske karijere - objasnila je Maja Ognjenović, najbolji tehničar u evropskoj ženskoj odbojci.

U idealnom timu evrope ognjenovićeva za kurir PROPALO SLAVLJE U HOLANDIJITri medalje za četiri meseca! Heroine Srbije raspoložene su bile na aerodromu u Beogradu. Maja Ognjenović potvrdila je i na ovom takmičenju da joj nema ravne na Starom kontinentu.- Moramo da budemo zadovoljni bronzom, ali ubeđena sam da smo imali ekipu za finale. Međutim, treba priznati da su Ruskinje bile fantastične tokom čitavog prvenstva. Ovo je šlag na tortu i kruna onoga za šta smo se mukotrpno pripremale svih ovih šest meseci.Maja je dobitnica i priznanja za najbolju tehničarku na EP!- Sada će da zvuči kao fraza, ali moje zasluge deli 13 devojka, pa i ljudi iz saveza zbog svega što su nam pružili. Treći put u karijeri sam proglašena za najboljeg dizača i naravno da mi to imponuje i znači.Proslave u Holandiji nije bilo, zato su se devojke sinoć okupile u jednom prestoničkom klubu i proslavile veliki uspeh.- Imali smo plan da idemo u neki srpski klub u Holandiji, ali je on, nažalost, bio zatvoren.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track