POGLEDAJTE DELFINOVU MOŠU PREDSEDNIKU Stefan Mitrović: Ispalio sam Tomu, stao sam uz narod!

Vaterpolista se uz osmeh našalio

POGLEDAJTE DELFINOVU MOŠU PREDSEDNIKU Stefan Mitrović: Ispalio sam Tomu, stao sam uz narod!

Ostali sportovi -
U emisiji „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ emitovan snimak na kojem je Stefan izbegao rukovanje s Nikolićem. Vaterpolista se uz osmeh našalio na svoj račun: „Ode moj budžet za 2016“

„Moša“ koju je zlatni vaterpolista Stefan Mitrović „udario“ predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću prilikom dodele medalja na kraju Evropskog prvenstva u Beogradskoj areni postala je hit!

Gostujući u emisiji „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ Stefan je šaljivo prokomentarisao ovaj detalj po kojem će sigurno biti upamćen, gotovo jednako kao i po sjajnim potezima u bazenu. Kad mu je Tomislav Nikolić uručio odličje, Stefan je iskulirao rukovanje s predsednikom. Baš u trenutku kad mu je Toma pružio ruku, on je pogledao nagore i pozdravio navijače, pa je predsednikova ruka ostala usamljena u vazduhu. Pošto je Nikolić u Areni u više navrata propisno izviždan, Mitrović je u šali rekao da je tim gestom stao uz narod.- Vidim da smo bili gledani, svi me zovu. Spreman sam i na saslušanje posle ovoga. Šalu na stranu, naravno da nije bilo zle namere prema predsedniku. Siguran sam da se on nije naljutio zbog toga, štaviše, ubeđen sam da bi on pristao da ga ponovo neko od nas kulira zarad nove medalje - istakao je Mitrović ua Kurir dan posle emisije.

Pomenuti detalj možete videti na 0:20

A evo i kako je tekao dijalog u emisiji, u kojoj su, pored Mitrovića, gostovali Mandić, Filipović, Gocić, Pjetlović i selektor Savić. Savić: Ima dlake na dlanu!Mitrović: Ode moj budžet za 2016. (smeh)Ivanović: Pa dobro, događa se, bože moj...Mitrović: Pa dobro, da ispoštujem narod... kao i oni pre... (smeh)Ivanović: Pa posle sam video, ti si se pozdravio, sve u redu. Moja ekipa te zove Moša, to ti je novi nadimak. A meni si ozbiljno ulepšao vikend, zaista. Umro sam od smeha, hvala ti na tome.Savić: On svima ulepšava vikend.Ivanović: Divan čovek, dobar dečko. Šta ti je, bre... normalna stvar.

Deset razloga Zašto je dobro biti vaterpolista JEDINI PROJEKAT NA VOID KOJI U SRBIJI IMA SMISLAPosebno interesantan deo emisije bio je onaj u kojem je emitovana lista deset razloga zašto je dobro biti srpski vaterpolista. Razlozi su bili sledeći: „Zato što se kupaš mnogo češće od prosečnog Srbina“, „Zato što si toliko dobar da pobeđuješ i kad je Toma u publici“, „Zato što ako ogladniš za vreme finala, svi u publici imaju po sendvič“... Poslednji pomenut razlog izazvao je iskrenu reakciju selektora Dejana Savića:- To je najjače! - rekao je on, a ostali su se smejali.Na prvom mestu ipak je završilo: „Jer si jedini projekat na vodi koji u Srbiji ima smisla.“

KURIR VAM POKLANJA: VELIKI POSTER SA HIMNOM SVETOM SAVI

Danas u Kuriru potražite svoj primerak postera

U čast proslave školske slave, dnevne novine Kurir u sredu, 27. januara, svim čitaocima poklanjaju poster sa Himnom Svetom Savi.

Sveti Sava je bio najmlađi sin velikog župana Stefana Nemanje i brat kraljeva Vukana i Stefana.

Srpska pravoslavna crkva ga slavi kao svog osnivača.

Dan Svetog Save, Savindan, obeležava se 27. januara po gregorijanskom kalendaru kao crkveni praznik i kao školska slava u Srbiji i Republici Srpskoj.

Cela Srbija čita Kurir!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track