I BOGATI PLAČU: Tajger Vuds priznao da noćima ne spava zbog raskida sa Lindzi Von
Foto: Reuters

Sve mu se skupilo

I BOGATI PLAČU: Tajger Vuds priznao da noćima ne spava zbog raskida sa Lindzi Von

Ostali sportovi -
Američki golfer priznao da mu je teško posle razlaza sa skijašicom, a da sve bude gore, u ovo doba pre deset godina izgubio je oca

Američkom golferu Tajgeru Vudsu teško je pao raskid trogodišnje veze sa skijašicom Lindzi Von. Bogati sportista priznao je da zbog prekida trogodišnje veze ne spava noćima.

Da sve bude gore po Vudsa, raskid je došao u vreme kada je devetogodišnjica smrti njegovog oca.

"Nemam razloga da lažem, teško mi je. Inače mi je ovaj period godine veoma, veoma težak, a ono što se desilo u nedelju mi ga je dodatno otežalo. Nisam spavao tri dana", priznao je Vuds. Tajger i Lindzi su raskinuli kako bi se posvetili karijerama. To su oboje priznali."Uvek ću se diviti, poštovati i voleti Lindzi, i uvek ću ceniti vreme provedeno zajedno. Bila je sjajna sa Semom i Čarlijem, kao i celokupnom mojom porodicom. Nažalost, vodimo veoma dinamične živote i takmičimo se u zahtevnim sportovima. Teško je naći vremena za zajednički život", dodao je golfer. On se vraća golfu posle pauze zbog povrede zgloba i u tome će pokušati da pronađe utehu."Za mene je najvažnije da se koncentrišem, uđem u svoj mali svetu, svoju zonu i dam sve od sebe. Tako će mi proći četiri sata jer su sada takve runde. Potrebno je samleti to vreme, izaći i osvojiti turnir u golfu. Na kraju nedelje to je i ono što želim da radim – da osvojim turnir", zaključio je Tajger Vuds.

On će učestvovati na Turniru šampiona u Ponte Vedri.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track