IVANA ŠPANOVIĆ STIGLA U BEOGRAD: Srećna sam i premorena

Šampionka dočekana ovacijama

IVANA ŠPANOVIĆ STIGLA U BEOGRAD: Srećna sam i premorena

Ostali sportovi -
Ivana Španović doputovala u Beograd iz Pekinga, gde je na Svetskom prvenstvu osvojila bronzanu medalju - jedinu za Srbiju

Najbolja srpska atletičarka, skakačica udalj Ivana Španović doputovala je sinoć u Beograd.

Nakon odbranjenog bronzanog odličja i potvrđenog trećeg mesta na Svetskom prvenstvu u Pekingu, Ivana je konačno stigla u svoju Srbiju.Ivanu je na Aerodromu „Nikola Tesla“ dočekao predsednik Atletskog saveza Srbije Veselin Jevrosimović s buketom cveća, a bio je prisutan i veliki broj predstavnika medija.

Kada se, držeći se za ruke sa trenerom Goranom Obradovićem, pojavila na vratima, dočekana je ovacijama prisutnih. A onda su pobednički podigli ruke kao znak velike radosti zbog sjajnog rezultata.

Medalja u džepuOčigledno umorna od puta, ali s prepoznatljivim osmehom, najbolja srpska atletičarka pojavila se bez medalje. Ispostavilo se da je odličje spakovala u džep, ali ga je na zahtev prisutnih foto-reportera izvadila i strpljivo pozirala, dok su blicevi nemilosrdno sevali.

Odmor pred Cirih- Posle dva dana postajem svesnija svega. Srećna sam zbog preskočenih sedam metara. Znala sam šta me tamo čeka, znala sam da ću se boriti za najsjajnije odličje. Da nema tako velike konkurencije, sigurno ne bih bila ni toliko motivisana. Nadam se da ću u Cirihu uspeti da ponovim ovaj rezultat - rekla nam je Ivana i dodala:- Jedino o čemu razmišljam je krevet.

Letela sa „orlovima“UZELI PELCER OD ŠAMPIONKEZadovoljstvo da se na putu ka Beogradu u avionu sa Ivanom Španović nađu imali su i naši fudbalski reprezentativci Nemanja Pejčinović i Petar Škuletić. Sportski nastrojeni, brzo su našli zajednički jezik i napravili fotografiju za uspomenu, koju je Pejčinović podelio putem Instagrama uz komentar:- Čast da putujemo sa zlatnom devojkom, bez obzira na bronzanu medalju. Pravi šampion!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track