IVANIN DEČKO: To je moja zlatna devojka

Iznenađenje za Španovićevu

IVANIN DEČKO: To je moja zlatna devojka

Ostali sportovi -
Vladimir Kumrić u svom fitnes centru postavio velike brojeve 7,01, što je novi nacionalni rekord koji je njegova draga postigla u Pekingu

Ljubav - jedan je od recepta za uspeh Ivane Španović. Srpska atletičarka vratila se u Srbiju sa novom svetskom bronzom, a dečko Vladimir Kumrić priredio joj je iznenađenje u Novom Sadu.U poznatom fitnes klubu koji je u njegovom vlasništvu Vladimir je ispred Ivanine slike postavio velike brojeve 7,01, što je novi nacionalni rekord koji je Španovićeva postigla u Pekingu.

- Hej, hej, hej... Ovo je moj najbolji rezultat! Topla dobrodošlica kući. Hvala, ljubavi - napisala je Ivana dečku na Instagramu u znak zahvalnosti.

Španovićeva je i juče naporno trenirala, iako je tek veče pre toga došla s dugog puta iz Kine, a da ljubav između nje i Vladimira cveta, pokazuje prepiska s Instagrama odmah posle rekordnog skoka.- Uskoro će sedma godina otkako sam sa svojim životnim saputnikom Vladimirom, koji je deo puzle koji mi je nedostajao da se osećam posebnom, voljenom i blagoslovenom - napisala je Ivana Španović, a brzo je dobila i odgovor:

- Trenutno sam najponosniji na svetu! Moja zlatna Ivana se okitila još jednom medaljom! Treća na svetu sa preskočenih sedam metara, i to dva puta - odgovorio je dečko kome zavidi pola Srbije.

Ukrašen fitnes centar... Džinovske brojke predstavljaju Ivanin rekord
Ukrašen fitnes centar... Džinovske brojke predstavljaju Ivanin rekord

Zajedno s košarkašimaSLEDI MITING U BERLINUIvanu Španović već u četvrtak očekuje učešće na mitingu Dijamantske lige u Cirihu. Srpkinju čeka paklena konkurencija u Švajcarskoj, gde će biti gotovo sve učesnice sa Svetskog prvenstva. Takođe, predstojećeg vikenda Ivana će biti u Berlinu, gde učestvuje na takmičenju koje se održava na Olimpijskom stadionu. Zanimljivo, naša atletičarka će u nedelju skakati gotovo u isto vreme kada će na drugom kraju grada košarkaši igrati protiv Nemačke. Nije isključeno da zlatna atletičarka odgleda i neki meč „orlova“ u Berlinu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track