IZVEŠTAJ DIREKTORA JEDNOGLASNO USVOJEN Streljački savez raskinuo radni odnos sa Goranom Maksimovićem
Foto: Dado Đilas

UO rekao svoje

IZVEŠTAJ DIREKTORA JEDNOGLASNO USVOJEN Streljački savez raskinuo radni odnos sa Goranom Maksimovićem

Ostali sportovi -

Na redovnoj sednici Upravnog odbora streljačkog saveza Srbije jednoglasno je usvojen izveštaj sportskog direktora, ali je i sporazumno raskinut radni odnos sa Goranom Maksimovićem.

Saopštenje Streljačkog saveza Srbije prenosimo u celosti:

"Na 50. redovnoj sednici Upravnog odbora Streljačkog saveza Srbije održanoj 30.09.2016.god. najbitnija tema dnevnog reda bila je razmatranje i donošenje odluke po izveštaju Sportskog direktora reprezentacije o nastupu naših strelaca na Letnjim Olimpijskim igrama u Riu 2016. godine.

Uz aktivno učešće svih članova Upravnog odbora Saveza konstatovano je da je Streljačka reprezentacija u pripremnom peirodu kao i na LOI u Riju bila maksimalno podržana od strane Ministarstva za omladinu i sport, Olimpijskog komiteta i Streljačkog saveza Srbije.

Strelci Srbije su na najbolji način reprezentovali Republiku Srbiju,kako svojim ponašanjem tako i zalaganjem na sportskom borilištu.

Na ove Olimpijske igre otputovalo je dosada najviše strelaca u istoriji streljačkog sporta na ovom podneblju.Ukupno je učestvovalo 9 strelaca sa 18 izlazaka na vatrenu liniju.

Generalna ocena Upravnog odbora Saveza je da su strelci na OI u Riju ostvarili svoje rezultate, kojim možemo biti zadovoljni, ali ne i sa plasmanima koji su bili ispod očekivanih.

Na bazi iskustava sa završenih Olimpijskih igara Rio 2016. treba napraviti novu strategiju za Letnje olimpijske igre u Tokiju 2020.godine uz posebno obraćanje pažnje na dalje podmlađivanje reprezentacije, potpuno usklađivanje individualnih i zajedničkih planova rada i priprema kao i unapređenje i funkcionalno poboljšanje rada nacionalnih selekcija.

Izveštaj Sportskog direktora jednoglasno je usvojen.

Upravni odbor je sa 30.09.2016.godine sporazumno raskinuo radni odnos sa Goranom Maksimovićem koji je u Streljačkom savezu Srbije obavljao funkciju višeg stručnog saradnika", stoji u saopštenju Streljačkog saveza Srbije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track