KORINA PREUZELA KOMANDU: Supruga prodala Šumaherov avion shvativši da se Mihael neće voziti u njemu
Foto: Reuters

Stanje legende nepromenjeno

KORINA PREUZELA KOMANDU: Supruga prodala Šumaherov avion shvativši da se Mihael neće voziti u njemu

Ostali sportovi -
Spekulisalo se da je žena slavnog vozača Formule 1 prodala letelicu i vikendicu zbog finansijskih problema, ali se ispostavilo da to nije tačno

Korina Šumaher rasprodaje imovinu svog supruga, legendarnog vozača Formule 1 Mihaela.

Sedmostruki šampion "najbržeg cirkusa" već godinu i po se oporavlja od teških povreda glave zadobijenih u nesreći na skijanju u francuskim Alpima krajem 2013. I dalje je u teškom stanju, a Korina je odlučila da proda njegov avion i vikendicu u Norveškoj.

Nemački i britanski mediji tvrde da je Mihaelova žena rešila da proda avion kada je shvatila da muž nikada više neće sesti u njega, a ni za vikendicu nije imala dilemu, jer tamo više neće ići. Ona je početkom ove godine prodala avion i vilu za ukupno 40 miliona evra. Isti izvori tvrde da se Korina nije odlučila na rasprodaju zbog finansijskih problema, o kojima se spekuliše zbog velikih troškova Mihaelovog lečenja, već iz praktičnih razloga. Prodala je ono što više neće biti korišćeno. Ona namerava da, iz istih razloga, proda i kuću u Alpima blizu koje je Šumaher doživeo nesreću.

Takođe, mediji navode da je Korina preko noći od supruge slavnog i bogatog sportiste morala da se transformiše u ženu koja upravlja carstvom od pola milijarde evra. Dobro se snašla, pa porodična firma i dalje pravi veliki profit, što je dokaz da avion i vikendicu nije prodala zbog nedostatka para.

Stanje Mihaela Šumahera je već dugo nepromenjeno. Ne može da se kreće niti da govori, a njegova kuća u Švajcarskoj u potpunosti je prilagođena njegovim potrebama. O njemu brine veliki lekarski tim.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track