MILICA MANDIĆ I TIJANA BOGDANOVIĆ PROMOTERKE: Prvenstvo Beograda u Hali sportova
Foto: Aleksandar Jovanović

Tekvondo spektakl

MILICA MANDIĆ I TIJANA BOGDANOVIĆ PROMOTERKE: Prvenstvo Beograda u Hali sportova

Ostali sportovi -

U organizaciji Beogradske tekvondo Asocijacije održaće se 1. Prvenstvo Beograda za pionire, kadete, juniore i seniore sa početkom u 9 časova, u nedelju 28. maja u Hali sportova na Novom Beogradu.

Zvanične promoterke turnira su olimpijska šampionka iz Londona Milica Mandić, i vicešampionka iz Rija Tijana Bogdanović.

Na turniru učestvuju beogradski klubovi, a boriće se oko 300 takmičara. Između ostalog i uspešni takmičari iz naših najtrofejnijih klubova: Galeb, Azija, Omega, Beli Andjeli, Feniks, Pobedik, Imperijum, Alfa, Viudikovac...

-Prvi put je kotizacija na zvaničnom prvenstvu pristupačna svima i iznosi 700 dinara. Naš cilj i jeste da ovaj sport, a onda i takmičenja budu dostupna svima jer je to jedini način kako da razvijamo decu, takmičare, buduće šampione. Takođe, specifično je što će prvi put svi takmičari u svim uzrasnim kategorijama da se bore na elektronskim oklopima. Do sada su se takmičari B klase borili na običnim, starim oklopima ali ćemo ovog puta to promeniti – ističe Miroslav Krklješ, generalni sekretar Beogradske tekvondo Asocijacije.

Beogradska tekvondo Asocijacija kao i promoterke turnira Milica Mandić i Tijana Bogdanović, koje se trenutno spremaju za odlazak na Svetsko prvenstvo u Koreji, pozivaju vas da dođete u Halu sportova i podržite takmičare!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track