HRVATSKA LEGENDA HVALI: Vaterpolisti Srbije dominiraju kao niko nikada pre!
Foto: Waterpolo Serbia/picasaweb

Procena

HRVATSKA LEGENDA HVALI: Vaterpolisti Srbije dominiraju kao niko nikada pre!

Ostali sportovi -
Legendarni jugoslovenski i hrvatski vaterpolista Milivoje Bebić, kaže posle pobede Srbije nad Hrvatskom (13:6), da je naša selekcija najmanje za klasu bolja od rivala na Evropskom prvenstvu u Beogradu.

"Srbi su za korak, pa i dva bolji u ovom trenutku, tačnije u poslednjih četiri – pet godina, oni su za ovu priliku izuzetno motivisani i ne vidim način da im neka selekcija ugrozi primat. Naši su u rangu šest reprezentacija, znači Italije, Mađarske, Španije, Grčke, Nemačke i Crne Gore, rekao bih da su figurativno uho do uha. Dakle, kad smo svesni da zaista nikad jedna selekcija kao što je ova srpska nije bila toliko bolja u odnosu na sve druge, onda taj startni poraz, bez obzira koliko delovao deprimirajuće, ipak ne može umanjiti naše izglede za podijum", rekao je Milivoj Bebić, jedan od najboljih hrvatskih vaterpolista svih vremena, tri puta proglašen za najboljeg igrača sveta, i dodao:

"Moramo prihvatiti da smo došli u Beograd značajno oslabljeni, jer Dobud, Obradović i Muslim su jako bitni igrači. Uglavnom, ovo je početak, taj ubedljivi poraz od Srbije, pa ma kako nam to teško padalo, prava je realnost. Verujem da imamo kvalitet za medalju", rekao je Bebić govoreći o šansama Hrvatske.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track