NEVEROVATNA PRIČA: Golman Partizana bez plate dve sezone, a vratio se da brani
Foto: Saša Pavlić

To je ljubav

NEVEROVATNA PRIČA: Golman Partizana bez plate dve sezone, a vratio se da brani

Ostali sportovi -
Trener crno-belih Vladimir Vujasinović apostrofirao značaj prisustva u ekipi Slobodana Sora

Vaterpolisti Partizana su pobedili Radnički u Kragujevcu 15:13 i ukupnim rezultatom 3:0 u finalnoj seriji osvojili titulu.

Trener crno-belih Vladimir Vujasinović, koji raspolaže izuzetno mladim timom, posebno je istakao značaj prisustva iskusnog golmana Slobodana Sora.

"Najiskrenije mu se zahvaljujem što je i ove godine ostao sa nama, da nam pomogne svojim iskustvom. Doneo je prevagu u seriji peteraca u drugom meču, tada smo poveli 2:0 i završili pola posla. Hvala mu, kada se sve sabere duguju mu se plate za dve sezone. Voleo bih da ovi momci, kada odrastu, budu kao on", izjavio je Vujasinović.

Soro je tokom polufinalne serije plej-ofa napustio Partizan, jer je morao da ode u Brazil, za čiju reprezentaciju nastupa, kako bi sredio dokumenta. Zato nije bio u konkurenciji za tim za treću utakmicu sa Crvenom zvezdom i za prvu finalnu sa Radničkim. Posle toga se vratio, i u drugom meču Vujasinović ga je uveo u bazen u sred serije peteraca, da zameni mladog Dimitrija Rističevića, a Soro je odbranio šuteve Aleksandra Ćirića i Srđana Vuksanovića i doneo trijumf svom timu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track