OBEĆAO POMOĆ: Predsednik OKS Božidar Maljković posetio Požarevac
Foto: Oks.org.rs

Radna poseta

OBEĆAO POMOĆ: Predsednik OKS Božidar Maljković posetio Požarevac

Ostali sportovi -

Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Božidar Maljković (OKS) boravio je danas u poseti Požarevcu gde ga je u gradskom zdanju primio gradonačelnik Bane Spasović.

U društvu predsednika opštine i članice gradskog veća zadužene za sport i omladinu Ane Miljanić predsednik OKS je obišao sportske objekte Požarevca (hipodrom, sportski centar) i upoznao se sa sportskom infrastrukturom grada. Domaćini su upoznali predsednika OKS sa stanjem sporta u Požarevcu, sa svojim planovima i izazovima na koje nailaze. Oni su kao jedan od svojih strateških ciljeva istakli obnavljanje sportske infrastrukture."Ukoliko je obnavljanje infrastrukture jedan od vaših strateških ciljeva, mi ćemo učiniti sve što možemo da vampomognemo u ostvarenju tog cilja. U ovom trenutku ne znam koliko možemo, ali ćemo nastojati da vas podržimo tako da zajedno pravimo korak po korak napred. Voleo bih da za godinu dana ponovo dođem i vidim dokle smo stigli", rekao je Maljković.

Foto: oks.org.rs
Foto: oks.org.rs

Gradonačelnik Bane Spasović iskoristio je priliku da predsedniku OKS čestita na izboru na mesto prvog čoveka olimpijskog sporta u Srbiji i zahvalio se što je u svoju prvu posetu Maljković došao baš u Požarevac. On je izrazio i nadanje da će se pod rukovodstvom predsednika Maljkovića raditi jednako na razvoju svih olimpijskih sportova.Članica gradskog veća za omladinu i sport Ana Miljanić čestitala je predsedniku Maljkoviću na izboru."Ono što je za vas kruna karijere, za ljude iz sporta predstavlja razlog za radovanje jer vaše znanje, iskustvo i rezultati koje ste postigli, govore da je srpski sport u pravim rukama", rekla je Ana Miljanić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track