ODBOJKAŠICE POSETILE DEČJU KLINIKU: Najveća pobeda je ozdravljenje devojčice Elmedine
Foto: OSS

ODBOJKAŠICE POSETILE DEČJU KLINIKU: Najveća pobeda je ozdravljenje devojčice Elmedine

Ostali sportovi -

Olimpijske vicešampionke u Dečijoj klinici u Tiršovoj – najveća pobeda: Elmedina ozdravila!

1 / 3 Foto: OSS

Olimpijske vicešampionke Maja Ognjenović, Jelena Nikolić i Zoran Terzić, i Zoran Avramović, direktor marketinga Odbojkaškog saveza Srbije, posetili su Univerzitetsku dečiju kliniku u Tiršovoj, u Beogradu, u okviru projekta “Odbojka spaja” Odbojkaškog saveza Srbije i Kompanije „Vip mobile“, generalnog sponzora OSS, uz podršku Ministarstva omladine i sporta Srbije.

Dočekao ih je prof. dr Zoran Radojičić, direktor Dečije klinike, sa saradnicima.

Elmedina Šabanov, koja je bila pacijent Klinike tokom posete najboljih odbojkašica Srbije, 4. juna prošle godine, ozdravila je i je obavila kontrolni pregled.

Foto: OSS
Foto: OSS

- Danas svi zajedno slavimo tri pobede. Najveća i najvažnija pobeda je da je Elmedina ozdravila. Druga pobeda je fantastičan uspeh i srebrna medalja naših odbojkašica na Olimpijskim igrama u Riju. Treća pobeda je podrska Aleksandra Vučića, predsednika Vlade Srbije za izgradnju nove zgrade Dečije klinike – istakao je prof. dr Zoran Radojičić, direktor Dečije klinike.

Na druženju sa najmlađim pacijentima Dečije klinike, Elmedina je dobila i tortu, a usledilo je i slikanje sa srebrnom medaljom iz Rija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track