PAPARACO: Bobi i Štefanek lumpovali za medalju
Foto: Damir Dervišagić

Košarkaš i rvač na splavu

PAPARACO: Bobi i Štefanek lumpovali za medalju

Ostali sportovi -

Boban Marjanović natezao žestinu, dok se pospani Davor budio uz energetska pića

Zlatni rvač iz Rija Davor Štefanek ne prestaje da slavi. Dve nedelje posle istorijskog uspeha, osvajanja najsjajnije olimpijske medalje, naš sportista bio je glavna atrakcija na jednom prestoničkom splavu, gde se pilo i provodilo do ranih jutarnjih sati uz hitove Nataše Bekvalac.Na istom mestu, iste večeri, ludo se provodio i nesuđeni olimpijac, košarkaš Bobi Marjanović. Obojica su bili okidač devojkama na splavu da ih spopadnu za fotografisanje.

Zalio medalju... Zlatni rvač
Zalio medalju... Zlatni rvač

Kad se smestio u separe, Marjanović je svaki čas nazdravljao s društvom i dolivao žestinu u čašicu. Dizao je ruke i đuskao, a najviše se veselio uz Natinu pesmu „300 stepeni“. Nije mu bilo teško da bude u centru pažnje s obzirom na to da je visok 222 centimetra.

Nemam medalju, ali imam super ženu... Bobi pozirao za selfi
Nemam medalju, ali imam super ženu... Bobi pozirao za selfi

Nedaleko od Bobija bio je i srpski rvač, koji se ponašao kao da je kod kuće. S drugarima je sedeo na naslonu separea kako bi bio bliže prozoru, ali je, za razliku od košarkaša, ispijao energetsko piće jer mu se u jednom trenutku prispavalo. I Davor je bio okružen zgodnim cicama, koje su dolazile i upoznavale se s njim. Štefanek je od menadžmenta noćnog splava dobio i tortu kao specijalni gost, koju je načeo pred zoru.

U lepom društvu... Davor Štefanek
U lepom društvu... Davor Štefanek

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track