PODRŠKA ZA MILICU I TIJANU: Uzmete dva zlata, šta vam teško?

Pano za poruke podrške

PODRŠKA ZA MILICU I TIJANU: Uzmete dva zlata, šta vam teško?

Ostali sportovi -

Prijatelji, kolege i poznanici poželeli Milici Mandić i Tijani Bogdanović mnogo sreće

Srbiju će na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru u tekvondou predstavljati šampionka iz Londona Milica Mandić i mlada Tijana Bogdanović.Obe naše reprezentativke dolaze iz Tekvondo kluba Galeb, a samo još dva kluba u Evropi mogu da se pohvale sa dva takmičara na Igrama, što je bio jedan od povoda za proslavu u čast Milice i Tijane. Drugi povod bilo je otvaranje novih prostorija TK Galeb.- Idealan prostor za decu i nadam se da ćemo odavde izvlačiti nove šampione poput Milice i Tijane. Posle ove proslave sledi ozbiljan rad... Četiri meseca, to je kao da su Olimpijske igre sutra. Nama je cilj uvek najveći, a medalje koje smo osvajali govore da imamo šanse. Ne znam zašto bismo išli na nešto manje od toga. Imamo olimpijsko zlato koje treba da branimo i s ponosom to kažem. Idemo da ga odbranimo jer je osvojeno radom, znanjem i rezultatom - rekao je Dragan Jović, predsednik kluba.Za Milicu i Tijanu priređeno je i specijalno iznenađenje, pošto su njihove kolege, prijatelji i poznanici napisali lične poruke i želje na velikom panou s likovima naše dve olimpijke.

Brani tron u Riju... Milica Mandić
Brani tron u Riju... Milica Mandić

Među najoriginalnijim porukama vašem izveštaču za oko je zapala ona na kojoj piše: „Uzmete dva zlata u Riju, šta vam teško?“- Sve mi je ovo baš emotivno i iskreno uživam u ovome. Pripreme za Rio počele su još u januaru, idemo korak po korak ka Igrama. Evropsko prvenstvo je jedna od stanica, a ovakve proslave i okupljanja lepo utiču na nas i atmosferu u timu. Drago mi je što će i Tijana biti u Riju. Jednostavno, uživaću. Imamo energiju kojom vučemo jedni druge - rekla je Milica Mandić, ne skidajući svoj prepoznatljiv osmeh s lica.

Mlada nada SrbijeMOGU MNOGO AKO DAM SVE OD SEBETijana Bogdanović (17) imaće vatreno krštenje u Rio de Žaneiru. Iako još uvek tinejdžer, o očekivanjima i ciljevima pred najveće svetsko sportsko takmičenje govori zrelo i trezveno.- Spremamo se, imamo još četiri meseca do Rija. Mene bi zadovoljilo da znam da sam dala sve od sebe. Znam da, ako bude tako, mogu da napravim mnogo, a posebno mi je drago što i moj trener veruje u to. Videćemo kako će biti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track