PORAZ ZA KRAJ SEZONE: Partizan izgubio od Barselonete u poslednjem kolu Lige šampiona
Foto: Waterpolopartizan.rs

Klinci crno-belih pružili jak otpor

PORAZ ZA KRAJ SEZONE: Partizan izgubio od Barselonete u poslednjem kolu Lige šampiona

Ostali sportovi -

Vaterpolisti Partiana porazom su se oprostili od Lige šampiona ove sezone, pošto su danas u Beogradu izgubili od Barselonete 8:4 (1:0, 2:1, 3:2, 2:1), u 10. kolu Grupe B.

Strelci za Partizan danas su bili Aleksandar Radanović, Nikola Jakšić, Filip Janković i Filip Radojević. Barselonetu je predvodio Martin Famera sa pet golova.

Ova utakmica nije imala nikakav takmičarski značaj, pošto nijedan tim neće igrati na završnom turniru šest najboljih ekipa. Partizan je sezonu završio sa jednom pobedom, jednim remijem i osam poraza, a Barseloneta sa četiri trijumfa, dva remija i četiri poraza.

Partizan je takmičenje završio na petom, pretposlednjem mestu, a Barseloneta sa četvrtom."Odlično smo otvorili utakmicu što se tiče odbrane, ali ponavlja nam se problem sa napadom, a ovaj put smo imali i lošu realizaciju igrača više. Samo četiri gola nisu dovoljna da se pobedi vrlo kvalitetan rival kakva je Barseloneta. Da smo iskoristili još neku od šansi koje su nam se ukazale u drugom poluvremenu verujem da bismo se vratili u meč", rekao je trener Partizana Stefan Ćirić.Partizan Raiffeisen – Barseloneta 4:8 (0:1, 1:2, 2:3, 1:2)Bazen Banjica. Gledalaca: 300. Sudije: Ahladiotis (Grčka), Hentšel (Nemačka). Igrač više: Partizan 9 (1), Barseloneta 8 (4). Peterci: Partizan 1 (0).PARTIZAN: Dobožanov, Radanović 1, F. Janković 1, Repanović, Lazić, Toholj, Drašović, Andrejević, Jakšić 1, Tanasković, Stojanović, Radojević 1, Brakočević.BARSELONTA: Lopez Pineido, Famera 5, S. Rašović, Munariz, Larumbe, Mingel, Roka, V. Rašović, Bustos, Fernandez, Maljarač 1, Lozina 2, Linares.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track