PORODIČNI DOČEK: Tata, tata, daj medalju da se igram!
Foto: Sasa Pavlic

Deca bi igračke, supruge poljupce

PORODIČNI DOČEK: Tata, tata, daj medalju da se igram!

Ostali sportovi -
Zlatne srpske vaterpoliste na aerodromu „Nikola Tesla“ dočekali članovi najužih porodica, a u prvom planu bili najmlađi naslednici
I bata i seka... Gojko Pijetlović
I bata i seka... Gojko Pijetlović

Porodice i prijatelji dočekali su srpske vaterpoliste na aerodromu „Nikola Tesla“. Najsrećniji su bili oni najmlađi, naslednici momaka koji su po ko zna koji put obradovali naciju. Pošto su zagrljajima dočekali očeve, klinci su prešli na konkretna pitanja.- Tata, je l‘ si mi nešto kupio - rečenica je kojom se sinčić obratio Gojku Pijetloviću.- Naravno, sine - odgovorio je Gojko na veliko oduševljenje mladog naslednika, kojem je za igru bila zanimljiva i zlatna medalja.

Supruge vaterpolista „zadovoljile“ su se snažnim zagrljajima i poljupcima muževa.Nekadašnja odbojkašica Sanja Hunušić (sada Filipović) dočekala je Filipa u društvu dvogodišnjeg sina. Mali Filipović bio je potpuna atrakcija za vreme konferencije za medije. Od tate je dobio igračku koju je u međuvremenu izgubio, pa je nastala potraga za bagerom. Ubrzo se s malim Vukom igrala malo starija ćerkica Slobodana Nikića. Bilo je zanimljivo videti i Vuka, koji je i pozirao foto-reporterima koji su želeli da ovekoveče njegov zagrljaj sa ocem.

Baš liče... Dejan Savić sa sinom
Baš liče... Dejan Savić sa sinom

Da su vaterpolisti jedna velika porodica, videlo se iz međusobnih pozdrava njihovih članova familije. Svi se poznaju i privatno su prijatelji. Deca im zajedno odrastaju, pa su se naslednici Filipovića, Pijetlovića, Nikića i drugih zajedno igrali igračkama koje su im roditelji doneli iz daleke Rusije. Drugarstvo sa bazena preneli su i u privatni život.

I on će kao tata... Duško Pijetlović
I on će kao tata... Duško Pijetlović

A od ćaleta kapica... Filip Filipović
A od ćaleta kapica... Filip Filipović

Slavile uspehSUPRUGE BILE NA SPLAVUPojedine supruge vaterpolista proslavile su zlatnu medalju veče posle finala na splavu. Međutim, to ima i svojih „loših“ strana.- Joj, nije mi trebao onaj izlazak sinoć, jedva sam ustala - prokomentarisala je jedna od dama.Kada su videli muževe, brzo su nabacile osmehe na lica.- Ljubavi, čestitam - bile su prve reči supruga Filipovića, Pijetlovića, Nikića i drugih.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track