PREMIJER VUČIĆ: Vaterpolistima u četvrtak po 30.000 evra, košarkašicama po 20.000
Foto: Fonet

Nagrade za zlatne medalje

PREMIJER VUČIĆ: Vaterpolistima u četvrtak po 30.000 evra, košarkašicama po 20.000

Ostali sportovi -
"To su ti momci i devojke zaslužili, u malo kojim zemljama se tolike nagrade dobijaju, to su ogromni troškovi za budžet", poručio premijer Srbije

Premijer Srbije Aleksandar Vučić saopštio je da će već sutra svaki vaterpolista dobiti po 30.000 evra, a svaka košarkašića po 20.000 evra za osvojene zlatne medalje.

"Nema nikakvih loših namera što se vaterpolista i košarkašica tiče. Mislim da će, ako Vanja (Udovičić, ministar sporta i omladine) danas uspe da završi sve što treba, već sutra vaterpolisti dobiti po 30.000 evra i košarkašiće po 20.000 evra, što će biti jedinstven slučaj u savremenoj srpskoj istoriji", rekao je premijer na konferenciji za novinare.

On je dodao da to dovoljno govori o našem budžetu, ozbiljnosti i odgovornosti i o tome da se politika Srbije menja po pitanju pouzdanosti.

"To su ti momci i devojke zaslužili, u malo kojim zemljama se tolike nagrade dobijaju, to su ogromni troškovi za budžet. Ja ih pozivam da osvajaju još medalja, jer smo predvideli još više nagrada za to", poručio je Vučić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track