PRIZNANJE KOJE JE ŠOKIRALO AMERIKU: Devojka Majkla Felpsa rođena kao muškarac
Foto: Facebook

Seks skandal olimpijskog šampiona

PRIZNANJE KOJE JE ŠOKIRALO AMERIKU: Devojka Majkla Felpsa rođena kao muškarac

Ostali sportovi -
Ona je otkrila da nikada nije lagala Felpsa ni o čemu, ali da činjenica da je rođena kao muškarac prosto nikad nije isplivala na površinu i istakla da je imala divan seks sa američkim plivačem

BALTIMOR - Devojka američkog plivača Majkla Felpsa Tejlor Lijan Čendler priznala je da je rođena kao muškarac, Dejvid Roj Fič.Tejlor Lian Čendler (41) i Majkl Felps (29) su se upoznali u avgustu, a u vezi su od septembra kada su zajedno gledali utakmicu američkog fudbala u Baltimoru."Vrlo rano sam shvatila da sam ja devojčica i počela sam tako da se oblačim. Kada sam bila tinejdžerka otišla sam na blokadu testosterona i promenila svoje lične podatke. Nikad nisam bila muškarac, nikad nisam živela kao muškarac. Niko ko me poznaje, ne poznaje me kao muškarca, niti poseduje fotografiju na kojoj sam muškarac", rekla je Tejlor.

Ona je rekla da je rođena sa muškim genitalijama bez testisa, ali i sa matericom i jajnicima. Tejlor je istakla da su joj kasnije operacijom uklonjene muške genitalije. Ona je otkrila da nikada nije lagala Felpsa ni o čemu, ali da činjenica da je rođena kao muškarac prosto nikad nije isplivala na površinu i istakla da je imala divan seks sa američkim plivačem.

""Prvi seks je bio na utakmici Baltimor Rejvensa. Jedna stvar je vodila drugoj, a mi smo vodili ljubav na poluvremenu. Kasnije smo ponovo imali seks. Biti sa njim je poput prave tinejdžerske ljubavi. Ni sa kim se nisam osećala tako prihvaćeno i lepo kao sa njim. Sad kad sam otkrila istinu bojim se da ću ga izgubiti. On je prvi muškarac sa kojim sam spavala i osećala se lepo kao žena. Felps je veliko ime, koje njegov tim želi da sačuva, otkako je otišao na rehabilitaciju, naša veza se ne odvija najbolje", rekla je Tejlor i dodala da je ona bila u autu kada je pre nekoliko meseci plivač uhapšen zbog vožnje u pijanom stanju.

Felps, koji je do sad osvojio 22 olimpijske medalje, nalazi se na šestomesečnoj suspenziji. On se još nije oglasio povodom ovih informacija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja