PROSLAVLJENE 2 PARAOLIMPIJSKE MEDALJE: Čurug dočekao Borislavu Perić - Ranković
Foto: Beta

PROSLAVLJENE 2 PARAOLIMPIJSKE MEDALJE: Čurug dočekao Borislavu Perić - Ranković

Ostali sportovi -


U Spomen vrtiću osnovne škole Đura Jakšić u Čurugu, svečano je dočekana Borislava Perić Ranković, osvajačica dve medalje u stonom tenisu na nedavno završenoj Paraolimpijadi u Riju

Borislavi, koja je poreklom čuružanka, njene komšije i prijatelji priredili su veličanstven doček. Ona je stigla u pratnji svoje ćerke Dragane, supruga Milenka i roditelja Branka i Ljubice.

Pored meštana koji su se u velikom broju okupili kako bi čestitali svojoj sugrađanki osvajanje dve medalje, dočeku su prisustvovali i predsednik Skupštine opštine Žabalj Radovan Čolić, predsednica saveta Mesne zajednice Čurug Vesna Stjepanović i predsednik Stonoteniskog kluba Hajduk Nebojša Avramov. Oni su zahvalili Borislavi što je pozlatila Čurug i učinila ih ponosnim. Ona se zahvalila na toploj dobrodošlici.

"Moji koreni su odave i mnogo mi znači to što ste me i ispratiloi i dočekali, jer vaša podrška ima posebnu težinu. Ponosim se onim što jesam i odakle sam i uvek ću se vraćati i biti deo svih nas", rekla je Borislava Perić Ranković.

Borislava je osvojila zlatnu medalju u pojedinačnoj konkurenciji i srebrnu u ekipnoj sa Nadom Matić, klupskom koleginicom iz novosadskog kluba Spin.Kurir sport / RTV

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track