SKANDALOZNE IZJAVE IZ PARTIZANA: Nije strašno što su nam tukli decu!

Za Partizan kao da nije bilo incidenta

SKANDALOZNE IZJAVE IZ PARTIZANA: Nije strašno što su nam tukli decu!

Ostali sportovi -

Klub s Banjice demantuje ministra policije Nebojšu Stefanovića, koji je rekao da je mladi vaterpolista crno-belih „pečen bakljom“ u Zagrebu i navodi da nikakvih opekotina i teških udaraca nije bilo

Za srpskog ministra policije incident u Zagrebu je „brutalan fizički napad na srpsku decu, koju su pržili bakljama, šutirali na zemlji i jednom polomili šalu“, dok je za Vaterpolo klub Partizan to „jedna mala nepažnja i splet nesrećnih okolnosti“.Nebojša Stefanović najoštrije je osudio dešavanja u prestonici Hrvatske, gde su huligani Dinama napali i povredili trojicu 15-godišnjih vaterpolista Partizana.

Međutim, uprava kluba s Banjice tvrdi da je cela priča napumpana i da se ništa strašno nije desilo.

- Nikoga ne pravdam, ali vest koja je došla u Srbiju potpuno je spinovana. Bio sam zgranut informacijama koje su se plasirale u našoj javnosti. Najlakše je iskonstruisati nešto - počeo je priču Zoran Bratuša, koordinator mlađih selekcija crno-belih koji je bio s njima u Zagrebu.Ubrzo je stiglo pojašnjenje.- Nisu postojale nikakve šipke ili baklje koje su bile usmerene direktno ka deci. Jesu oni palili baklje, ali više da ih zaplaše.Niko ne govori istinu, a podsećamo da je ministar Stefanović izjavio da su jednog dečaka pekli bakljom.- Baklje su bile upaljene. Ali nije to bila neka opekotina. Možda je prošla pored njih, malo ih zakačila... Nijedno dete nema modricu ili nešto vidno.Simptomatično je da neko šeta centrom Zagreba s bakljama u džepovima.- Tog dana, mi to nismo znali, navijači Dinama imali su okupljanja i dogovor oko povratka na stadion. Naši dečaci su se našli na pogrešnom mestu u pogrešno vreme.Poruka iz Partizana je da se stavlja tačka na ovu epizodu.- Treba da se završi cela priča jer to više nema smisla. Jedna mala nepažnja dovela je do svega - zaključio je Zoran Bratuša.

DVA VIĐENJA ISTE PRIČENebojša Stefanovićministar unutrašnjih poslovaBrutalan fizički napad na srpsku decu, koju su pržili bakljama, šutirali na zemlji i jednom polomili šalu.Zoran Bratušakoordinator mlađih kategorija VK PartizanJedna mala nepažnja i splet nesrećnih okolnosti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track