ŠOKIRAO SRBIJU: Nikola Rađen uzeo kokain zbog ličnih problema?!

SLAVNI VATERPOLISTA U PROBLEMU

ŠOKIRAO SRBIJU: Nikola Rađen uzeo kokain zbog ličnih problema?!

Ostali sportovi -
Niko ne zna šta se i da li se desilo, ali isto tako niko ne zna Nikolin privatni život, kaže bivši vaterpolo reprezentativac Danilo Ikodinović

Šokantna informacija da je naš vaterpolo reprezentativac, član grčkog Olimpijakosa Nikola Rađen bio pozitivan na kokain uzdrmala je srpsku sportsku javnost.Nikola Rađen je najavio da će održati konferenciju za medije sredinom naredne sedmice, ali se ipak predomislio i odlučio da sačeka ishod postupka.Veći deo javnosti već je osudio našeg asa, a kako saznajemo od izvora bliskih bračnom paru Rađen-Kokić, Nikola se suočava s konstantnim pritiscima.Zasad bez posledicaZanimljivo je da se u Olimpijakosu, za koji igra naš as, ponašaju kao da se ništa nije dogodilo i da ga, dok čekaju rezultate, tretiraju kao i dosad - potpuno ljudski i profesionalno.Jedan od onih koji je stao na Rađenovu stranu, a koji je svoj privatni pakao već preživeo Danilo Ikodinović naglašava da se svakako moraju sačekati zvanični rezultati testa.

Danilo Ikodinović: Ako je i uzimao narkotike, nije to radio zbog sportskih ostvarenja
Danilo Ikodinović: Ako je i uzimao narkotike, nije to radio zbog sportskih ostvarenja

Veliki sportista- Nikola je veliki sportista. Nije bio, nego jeste veliki sportista! Desilo se to što se desilo, život ide dalje. Samo on zna zašto je pogrešio, ako je pogrešio, jer to tek treba da bude potvrđeno. Svi bi trebalo da budu svesni i da znaju da, ukoliko je stvarno koristio narkotike, to nije uradio da bi poboljšao svoja sportska ostvarenja - rekao je za Kurir Danilo Ikodinović i istakao:Pozvao ga kod sebe- Niko ne zna šta se i da li se desilo, ali isto tako niko ne zna Nikolin privatni život. Možda je imao probleme koji su ga naveli na to. Možda je sve stvar znatiželje ili neke zabave. A možda ništa nije ni tačno.Ikodinović je i na svom Tviter profilu stao uz svog nekadašnjeg reprezentativnog kolegu.- Puna podrška, brate. Idemo dalje, nema nazad... Dođi kad budeš mogao i ako budeš hteo... - napisao je Dača Ikodinović.

Razume ga - Maca stao uz vaterpolistuPODRŽAO GA GLUMAC KOGA SU POVEZIVALI S KORIŠĆENJEM DROGEUz Nikolu Rađena stao je i glumac Dragan Marinković Maca, koga su mediji često nazivali narkomanom, a koji je otvoreno odgovarao na prozivke.- Ne znam ko nije imao iskustvo s narkoticima u proteklih nekoliko decenija i jedino glup i neobrazovan čovek ne zna šta je to. Toga sada ima na svakom ćošku, a moje mišljenje je da te lake droge treba prodavati na trafikama i legalizovati prostituciju. Ljudi se redovno gudriraju, loču i puše, tako da to treba i naplatiti. Nisam narkoman, možda tako izgledam kad baš preteram - rekao je svojevremeno Maca za Stori, a juče je na Tviteru poslao poruku Nikoli Rađenu: „Voli te brat!“

Igor MilanovićŽAO MI JE PRIJATELJATreneru Pro Reka Igoru Milanoviću šokantnu vest o Nikoli Rađenu preneli su vaterpolisti na treningu.- Loša vest i za Nikolu i za reprezentaciju. To sportista ne sme sebi da dozvoli. Ako se potvrdi, to je velika tragedija za njega lično jer će to verovatno značiti kraj karijere koji nije afirmativan. Teško sam podneo tu vest, žao mi je mog prijatelja i igrača - rekao nam je Milanović.

Rađen na TviteruBEZ IZJAVA DO DALJEGNikola Rađen oglasio se putem Tvitera i ponovio izjavu koju je prethodnog dana dao za Kurir.- Tačno je da je FINA poslala u VSS preliminarne rezultate doping testa koji sam radio u Madridu. Do okončanja postupka neću davati izjave - rekao je naš vaterpolo reprezentativac, koji je na doping testu bio pre utakmice Svetske lige između Španije i Srbije, odigrane 17. februara u Madridu. „Delfini“ su tada sa slavili sa 15:9 (2:3, 2:2, 5:2, 6:2), a zanimljivo je da se Rađen nije upisao u strelce.

Društvene mrežeAKO JE KOKAIN DROGA, ONDA JE NIKOLA RAĐENNa društvenim mrežama veliki je broj onih koji su osudili našeg vaterpolistu, ali i tu preovlađuju duhoviti komentari.„Ako je kokain droga, onda je Nikola rađen.“„Nikola KOK(ić) Rađen“„Nikola Rađen, zašto si urađen?“„Nikola Rađen Adrian Mutu“„Ana Kok(s)ić i Ana Kok(ain)ić“

Ekspertiza Dr Mira Kovačević o mogućem pozitivnom nalazu srpskog vaterpolisteKOKAIN POJAČAVA AGRESIJU I SNAGUOd v. d. direktora Specijalne bolnice za bolesti zavisnosti prim. mr sc. dr Mire Kovačević zatražili smo objašnjenje da li postoji mogućnost da tragovi kokaina u nalazima mogu da znače i da je posredi neko stimulativno sredstvo koje se manifestuje na isti način.- Ako su nađeni metabolici kokaina, onda je to kokain. Nema šanse da bude nešto drugo. Govorim uopšteno jer uvek treba biti oprezan s davanjem izjava kad nema zvaničnih rezultata - rekla nam je dr Kovačević, koju smo zamolili i da nam pojasni da li kokain može uticati na poboljšanje sportskih rezultata.- Verovatno neko uzme kokain da bi bio izdržljiviji, agresivniji ili da se oseća jačim, ali postoji mnogo drugih načina na koje se postižu bolji rezultati u sportu. Sportisti su uzor hiljadama mladih i treba toga da budu svesni - kaže dr Kovačević.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track