SRBIJA, SRBIJA ORI SE BEOGRADOM, BANJALUKOM, MITROVICOM... Svi su na ulicama, slave svetske šampione
Foto: KURIR

Srbija, Republika Srpska, Crna Gora

SRBIJA, SRBIJA ORI SE BEOGRADOM, BANJALUKOM, MITROVICOM... Svi su na ulicama, slave svetske šampione

Ostali sportovi -
Centrom Banjaluke, uz zvuke sirene i istaknute srpske zastave i povike "Srbija, Srbija", kruži kolona automobila, slaveći tako pobedu vaterpolo reprezentacije Srbije na Svetskom prvenstvu u Kazanju
1 / 30 Foto: KURIR

Srbija, Republika Srpska i Crna Gora slave svetske šampione, zlatne delfine! Vaterpolisti Srbije večeras su osvojili titulu šampiona sveta pošto su u finalu večeras rutinski pobedili Hrvatsku sa 11:4! Slavlje je u toku u Beogradu, Kosovskoj Mitrovici, Banjaluci, Herceg Novom i desetinama gradovima Srbije i regiona.

Centrom Banjaluke, uz zvuke sirene i istaknute srpske zastave i povike "Srbija, Srbija", kruži kolona automobila, slaveći tako pobedu vaterpolo reprezentacije Srbije na Svetskom prvenstvu u Kazanju. U Banjaluci se tradicionalno proslavlja svaka pobeda sportista Srbije na značajnim takmičenjima. Vaterpolo reprezentacija Srbije osvojila je večeras zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu u ruskom Kazanju, pobedivši reprezentaciju Hrvatrske sa 11:4.

Slavilo se u kafićima u Kosovskoj Mitrovici i pevalo nakon završetka meca. Prenos finalnog meča između Srbije i Hrvatske na severu Kosova pratio se u domovima i svim lokalima i kafićima, a za vreme meča na ulicama Kosovske Mitrovice skoro da nije bilo građana.

http://www.youtube.com/watch?v=7J1TyIHdowk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track