STEFAN MITROVIĆ ZA KURIR: Nije bilo lako ostaviti društvo zbog treninga

Zlatni vaterpolista zahvalan roditeljima

STEFAN MITROVIĆ ZA KURIR: Nije bilo lako ostaviti društvo zbog treninga

Ostali sportovi -
Otac i majka su me vukli, nosili uz stepenice dok sam spavao kad sam se vraćao s treninga, oni su me izgurali, kaže Stefan Mitrović

- Veoma je bitno imati i roditelje koji te podržavaju. Oni su me vukli, nosili uz stepenice dok sam spavao kad sam se vraćao s treninga. Na prvom mestu hvala njima, a pogotovo ocu. On me je izgurao. Bilo je tu i teških momenata, svi znamo kako je kad društvo ide negde, a ti moraš na trening. Od njih sam uvek imao podršku i veru s njihove strane i, zaista, porodica je ta koja na kraju stoji iza svih naših uspeha - rekao nam je Mitrović i zaključio da će pokušati da isto oseti i njegova ćerkica Vasilisa:- Nadam se da ću i ja biti takav otac. Dajem sve od sebe! Stefan Mitrović, kao i ostali vaterpolisti Srbije, nema mnogo vremena za odmor. Posle reprezentativnih obaveza on se već okrenuo klupskim izazovima. Bar će imati motiva.

Podrška s tribinaNAVIJAČI SU NAS GURALI DO ZLATAJedna od najvažnijih stvari i sigurno najvrednija uspomena s Evropskog prvenstva u Beogradu za vaterpoliste jeste podrška koju su imali u Kombank areni, ali i na dočeku nakon osvojenog zlata.- Verujte da znači i nama kad izađemo pred punu Arenu i osetimo onakvo bodrenje. Da nije bilo toga, ne bismo došli tu gde jesmo. Ne bismo stigli do kraja. Drago mi je da se sve završilo, kako se bližio kraj, tako je postajalo sve teže, ali završilo se na najbolji mogući način, a to je ono što je najbitnije. Svaka čast ljudima što su došli i na dočeku po onoj hladnoći, to samo još jednom pokazuje koliko im znači ovako nešto.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track