SVE MU PROPALO: Puko milion dolara kladeći se na Falkonse
Foto: Profimedia

Neviđeni preokret Pejtriotsa jednog kladioca zavio u crno

SVE MU PROPALO: Puko milion dolara kladeći se na Falkonse

Ostali sportovi -

Do poslednjih trenutaka velikog NFL finala hrabri navijač imao u džepu pravo bogatstvo, a onda je u produžetku zbog Toma Brejdija i drugova doživeo veliki šok

Spektakularna borba za NFL titulu u Hjustonu završena je istorijskim trijumfom Nju Ingland Pejtriotsa, a jedan navijač Atlante Falkonsa doživeo je šok koji će ga progoniti dok je živ!

Ne može mu niko ništa... Tom Brejdi
Ne može mu niko ništa... Tom Brejdi

Poraz njegovih miljenika, kakav još nije viđen u NFL Superboulu, koštao ga je, verovali ili ne, milion i sto hiljada dolara! Toliko je, naime, kladilac uložio na ovu utakmicu, i to preko aplikacije na mobilnom telefonu. Da bi zgrnuo ogroman novac (2,1 milion dolara), bilo mu je potrebno da Falkonsi pobede ili bar da ne izgube većom razlikom od dva poena. Ništa od ovoga nije se desilo jer su Tom Brejdi i drugovi stigli do slavlja u produžetku sa 34:28, iako su tokom treće četvrtine imali strašan zaostatak - 3:28.

Spektakl... Sve je gorelo u Hjustonu
Spektakl... Sve je gorelo u Hjustonu

Tek sada ovaj čovek, očigledno raspoložen za rizik, može da proklinje odluku Atlante da u poslednjem napadu tri minuta pre kraja ide na dodavanje, a ne na trčanje. Kvoterbek Met Rajan je sekovan u prostoru izvan domašaja šuta za tri poena, a da bi osigurali trijumf, Falkonsima je trebalo samo da prebace loptu kroz gol.

Stigla s neba... Ledi Gaga priredila šou u poluvremenu
Stigla s neba... Ledi Gaga priredila šou u poluvremenu

U preostalom vremenu magija Toma Brejdija dovela je „patriote“ do tačdauna, a za produžetak su morali da izvedu pretvaranje za dva poena, što su i uspeli. U produžetku šokirani, Falkonsi nisu znali šta ih je snašlo, pa je sjajni Džejms Vajt postigao odlučujući tačdaun za najveći preokret u istoriji.

Pogodio pobedu „patriota“TRAMP: KAKAV PREOKRET!Predsednik SAD Donald Tramp navijao je za Nju Ingland. Pred meč je izjavio da veruje u trijumf ekipe iz Bostona, te da mu je Tom Brejdi prijatelj. Tramp je zato bio oduševljen krajnjim ishodom.- Kakav neverovatan preokret i pobeda Pejtriotsa. Tom Brejdi, Bob Kraft i trener Beliček totalni su pobednici. Vau! - napisao je Donald na svom Tviter profilu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track