TRIJUMF VLADIMIRA ĐUKANOVIĆA: Na Adi održan četvrti Porto Montenegro golf čelendž
Foto: GAS

Srpski amaterski golf tur

TRIJUMF VLADIMIRA ĐUKANOVIĆA: Na Adi održan četvrti Porto Montenegro golf čelendž

Ostali sportovi -

Odlični vremenski uslovi i sjajan teren uticali su da ovog vikenda na Adi Ciganliji bude održano izvanredno i neizvesno četvrto izdanje turnira "Porto Montenegro golf čelendža".

Najbolji golferi su već krenuli sa takmičenjima u "Srpskom amaterskom golf turu", kao i prolećnoj "Ligi Ade", a ovom prilikom su podeljeni i prvi trofeji u 2016. godini. Jednodnevno takmičenje koje je započelo 44 golfera, odigrano je u jednoj rundi na 18 rupa, a uslovi za igru su bili idealni.

Trijumf su ostvarili Vladimir Đukanović i Aleksandra Špadijer Gostović. Đukanović je bio najbolji u bruto računanju sa 37, dok je Špadijer Gostović u konkurenciji dama ostvarila 11 poena.

U A kategoriji slavio je Goran Lalović sa 36 poena. Drugu poziciju zauzeo je Miloš Karadžić, a iza njega su se plasirali Pavle Tomašević i Goran Đorđević. U B kategoriji Darko Jovanović je odigrao veoma dobro i takmičenje završio na prvom mestu sa 37 bodova. Drugi sa poenom manje bio je Milan Ćirić, dok je treću poziciju zauzeo Vladimir Marković.

U C kategoriji Nemanja Gostović je bio uspešniji od Radomira Lukovića i Branislava Čkrkića.

Pojedinačne nagrade dobili su Danica Stevanović i Luka Jovanović koji su izveli najduže udarce, dok je talentovani Jovanović imao i udarac iz prve najbliži rupi.

Sezona na Adi nastavlja se sa dve runde prolećne Lige Ade, kao i turnirom početnika, dok je kulminacija od 12. do 14. maja, kada je na programu Internacionalno amatersko prvenstvo Srbije u golfu, koje će se bodovati za Svetsku rang listu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track