U ČAST SVETSKIH PRVAKA: Vodeni luk za zlatne vaterpoliste, doček u 20 časova!
Foto: Reuters

Zasluženo

U ČAST SVETSKIH PRVAKA: Vodeni luk za zlatne vaterpoliste, doček u 20 časova!

Ostali sportovi -
Kako bi doček svetskih prvaka protekao na zasluženom vrhunskom nivou, protokol beogradskog aerodroma, u saradnji sa Vaterpolo savezom Srbije, organizovaće doček i pratnju reprezentativcima

BEOGRAD - Vaterpolo reprezentacija Srbije sutra u podne doputovaće u Beograd, a posle osvajanja titule prvaka sveta na prvenstvu u Kazanju biće dočekana najvišom počašću u vazduhoplovstvu.

Po sletanju na aerodrom Nikola Tesla, avion koji prevozi vaterpolo reprezentaciju biće dočekan svečanim pozdravom i vodenim lukom, koji se koristi u izuzetnim prilikama. Aerodrom Nikola Tesla Beograd čestitao je vaterpolo reprezentaciji Srbije petu titulu svetskog šampiona.

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali čestitao je večeras vaterpolo reprezentaciji Srbije osvajanje titule svetskog šampiona na šampionatu u Kazanju. "Ovog leta vaterpolisti su nas obradovali više puta. Prvo, osvajanjem Svetske lige i direktnim plasmanom na Olimpijske igre u Rio de Žaneiru, a sada i pobedom nad Hrvatskom u finalu šampionata u Kazanju. Navikli su nas na pobede i od srca se po ko zna koji put radujem njihovom uspehu. Čestitke reprezentativcima, selektoru i stručnom štabu. Beograd će vas čekati sutra ispred Skupštine Republike Srbije u 20 časova", navodi se u čestitki gradonačelnika. Vaterpolisti Srbije osvojili su petu titulu prvaka sveta pošto su večeras u finalu pobedili selekciju Hrvatske sa 11:4.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track