Prikaži najnovije vesti
Vaterpolo, Foto: Vatepolo savez Srbije
Čelnici VSS zadovoljni

UGOVOR POTPISAN NA ČETIRI GODINE: Vaterpolo savez Srbije dobio novog sponzora

Ostali sportovi 2

Vaterpolo savez Srbije dobio je novog sponzora.

Reč je o renomiranoj klinici AĆIBADEM koja će voditi medicinsku brigu o našim vaterpolistima. Ugovor je potpisan na četiri godine, a u Vaterpolo savezu Srbije ističu veliko zadovoljstvo postignutom saradnjom.

"Veoma nam je drago što će jedna tako uspešna kompanija za pružanje zdravstvene zaštite voditi računa o našim reprezentativcima. Dobro je poznato da klinika Aacibadem obezbeđuje detaljnu dijagnostiku i da poseduje najsavremeniju tehnologiju i vrhunsku infrastrukturu što je od izuzetnog značaja kada je profesionalni sport u pitanju. Uspostavljanje ove saradnje obezbedili smo još jedan od preduslova da vaterpolo reprezentacija Srbije i u budućnosti ostvaruje vrhunske rezultate", konstatovao je Nemanja Marijan generalni sekretar Vaterpolo saveza Srbije.

Klinika Aćibadem poznata je po tome što mnogo ulaže u sport o čemu svedoči podatak da podržava oko 50 sportskih klubova i organizacija širom sveta.

"Ponosni smo što ćemo u ovom novom olimpijskom ciklusu biti partneri sa tako uspešnom sportskom organizacijom kao [to je Vaterpolo savez Srbije i pružiti podršku aktuelnim olimpijskim, svetskim i evropskim šampionima. Sve naše resurse i logističku podršku stavićemo u službu vaterpolo reprezentacije kako bi vaterpolisti Srbije i u budućnosti beležili vrhunske rezultate i osvajali medalje. Uveren sam da će na obostrano zadovoljstvo ovo biti veoma uspešna saradnja", istakao je Čagri Ilk direktor sektora za sportska sponzorstva klinike Acibadem.

Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurirsport