VESELIN VUJOVIĆ: Dajte mi Zvezdin budžet i napraviću prvaka Evrope
Foto: Reuters

Razočarao Delije

VESELIN VUJOVIĆ: Dajte mi Zvezdin budžet i napraviću prvaka Evrope

Ostali sportovi -

Rukometni trener je pre mesec i po nagrađen aplauzom na evroligaškoj utakmici u Pioniru, a sada je razbesneo zvezdaše

Veselina Vujovića nedavno su u krcatom Pioniru Delije nagradile gromoglasnim aplauzom, a juče je razočarao armiju zvezdaša svojim izjavama na Jutjubu kanalu Balkan Handball.

Legendarni rukometaš i zvanično treći trener sveta govorio je na panelu posvećenom teškom stanju u kojem se nalazi srpski rukomet.- Da vam kažem nešto - pare koje dobija Košarkaški klub Crvena zvezda, a sigurno neće ići na fajnal-for Evrolige, neka daju nekom rukometnom klubu iz Beograda i ja ću od njega za tri godine napraviti prvaka Evrope. Eto tako, sto posto - poručio je Vujović.- Nije važno, ja jesam zvezdaš, ali sam bio trener Partizana i nisam klupski obojen - zaključio je aktuelni selektor rukometne reprezentacije Slovenije.Veselin Vujović smatra da ima više rešenja za poboljšanje situacije u srpskom rukometu, ali je potrebno volje da se dođe do njih.

Stanje u rukometuU SRBIJI SE DESIO SMAK SVETAVujović je potvrdio da nema nameru da se vraća u srpski rukomet.- Čak i da sam se vratio u srpski rukomet, a nisam i neću, mene ne bi interesovala A reprezentacija. Zanimalo bi me šta se desilo s Dubočicom, Proleterom, Crvenkom... i da li Savez ili Ministarstvo mogu da nabave 10.000 lopti koje bi podelili osnovnim školama. Stalno se misli da će se desiti smak sveta ako se ne plasiramo na naredno veliko takmičenje. Nije tačno, kod nas je smak sveta već nastupio - istakao je, između ostalog, Vujović.

Anja Vukašinović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) Atmosfera u Areni pred meč Zvezda-Olimpijakos

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track