(VIDEO) BOKSER SILIKONSKIH MIŠIĆA Hteo je smeđe oči učiniti plavim, a komplekse leči u ringu

(VIDEO) BOKSER SILIKONSKIH MIŠIĆA Hteo je smeđe oči učiniti plavim, a komplekse leči u ringu

Ostali sportovi -
Njegovi rivali su bili pod istragom zbog sumnje u nameštanje mečeva

Jeste li čuli za Horhea Kavagija Juniora? Reč je o 47-godišnjem meksičkom političaru, biznismenu i profesionalnom bokseru, zavisniku o plastičnim operacijama, koji je nedavno odradio jedan u nizu mečeva koji se bez ustručavanja mogu okarakterisati kao nameštaljke.

Poslednji meč Kavagi Junior je odradio na Filipinima, a protivnik mu je bio Ramon Olivas. Kavagi je pobedio i došao do 12. pobede u karijeri u isto toliko mečeva.

Kavagi sin meksičkog tajkuna, političara i vlasnika najvećih meksičkih novina Horhea Kavagija Seniora koji je sa 33 godine odlučio uploviti u bokserske vode i postati prvak. Njegovi rivali su bili pod istragom zbog sumnje u nameštanje mečeva, a 2005. godine nakon još jednog u nizu bizarnih mečeva, protiv Brazilca Roberta Koelja, koji je u drugoj rundi neobjašnjivo pao, Kavagi je odlučio otići.

Van ringa tada se posvetio estetskim operacijama, a priča se da je bio blizu gubitka vida nakon što je pokušao promeniti boju očiju iz smeđe u plavu. Neki su ga ipak razlozi nagnali da se ponovno vrati boksu i odradi novi bizaran meč.

http://www.youtube.com/watch?v=leWuKR4TOY0

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track