(VIDEO) BRUTALNA BORBA Izgubio zub, pa zapretio: Hoću vevanš! Ima da te pvebijem!
Foto: Reuters

Bura u ringu

(VIDEO) BRUTALNA BORBA Izgubio zub, pa zapretio: Hoću vevanš! Ima da te pvebijem!

Ostali sportovi -

Britanac Džejm de Gejl (30) pokušao je IBF pojasu da pridoda i WBC titulu supersrednje kategorije, ali je ostao samo na pokušaju, kao i bez jednog zuba.

Čekao ga je Džek Badu, vlasnik WBC titule, a sjajan meč u Bruklinu pred 10.000 navijača završio je remijem.Obojica su bila u nokdaunu, bio je to pravi rat u ringu, ali završilo se remijem koji širom otvara vrata revanšu, jedinom mogućem nastavku ovog sjajnog meča u supersrednjoj kategoriji.Jedan od sudija čak je pobedu dodelio De Gejlu 114:112, ali ostala dvojica su bodovala 113:113 pa je meč završio bez pobednika. Koliko je borba bila žestoka pokazuje i fotografija sudije Artura Mertantea, koji je imao krv na licu i košulji.De Gejl je sjajno ušao u meč, dominirao je i poslao protivnika na pod početkom borbe. Džek Badu, se međutim vraća i preuzima kontrolu u drugom delu meča da bi razornom levicom poslao Britanca na pod u poslednjoj rundi.

De Gejl je na kraju izgubio zub, ali ne i optimizam."Slušaj, hoću revanš, ovo moramo da ponovimo, a tada ću te pobediti", rekao je protivniku."Što se mene tiče, može revanš", odgovorio je Džek Badu.De Gejl u 25 borbi ima 23 pobede uz 14 nokauta, samo jedan poraz i ovaj remi u pokušaju ujedinjenja titule. Džek Badu u 24 meča ima 20 pobeda, od toga 12 nokautom, jedan poraz i tri remija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track